Developed by JoomVision.com
ЗВІТ депутата міської ради БІЛИКА Олександра Миколайовича перед виборцями

 

 Biluk 1

 

Депутат Хмельницької міської ради VII скликання (фракція БПП «Солідарність»)

 

За звітній період приймав участь в засіданнях сесій міської ради. Являючись заступником голови комісії з питань соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики та дерегуляції, приймав безпосередню участь в її роботі.

Відповідно до розпорядження міського голови № 60-р від 26.02.2016 року включений до робочої групи з розробки Стратегії розвитку міста Хмельницький. Постійно приймаю участь в її роботі.

Являючись керівником Центру допомоги учасників АТО в Хмельницькій області, який створений і плідно працює як дорадчий орган Хмельницької ОДА (Розпорядження ОДА №525-2015-р від 27.10.2015 року), одночасно виконую обов’язки радника голови ОДА з питань АТО.

 

За поточний період виконання депутатських повноважень мною постійно, відповідно до графіку (два рази на місяць) проводиться особистий прийом громадян (з 14 до 16 год кожен перший вівторок місяця в  ЖЕКу №5 та з 15 до 17 год кожен третій вівторок місяця в ЗОШ №14). Всього здійснено 17 особистих прийомів, на яких було прийнято 41 громадянина. Всі звернення на даний час опрацьовані, громадянам надано консультації та посильну допомогу по різних питаннях. Отримано 4 колективні звернення:

1. від мешканців гуртожитків вул.Ранкової (Раскової), 3 про передачу військових гуртожитків в комунальну власність міста;

2. від мешканців вул. Ювілейної про ремонт доріг масиву;

3. від жителів будинків по вул. Спортивна (Щорса), Повстанська (Червонофлотська), Трудова та інших, щодо встановлення світлофорного об'єкту на перехресті вулиць Трудової та Спортивної;

4. від мешканців Спортивної (Щорса),40  щодо неналежної роботи ліфтів;

Всі звернення ретельно вивчено та вжито вичерпних заходів щодо вирішення зазначених в них проблем.

 

З метою своєчасного та якісного виконання доручень виборців, а також вирішення вищевказаних звернень, посадовцям різних рівнів підготовлено та направлено 53 депутатських звернення та листа ( З них: міському голові – 21; заступникам міського голови – 8; начальникові УЖКГ – 8; директорам КП - 8; начальнику Хмельницького відділу поліції – 1; начальнику патрульної поліції міста – 1;  начальникові ЖЕКу – 1; іншим посадовим особам - 3), на які вже отримано 46 відповідей;

Від найбільш соціально незахищених виборців надійшло 13 заяв з проханням про надання матеріальної допомоги. 6-м з них із фонду для надання разової грошової допомоги була надана грошова допомога на загальну суму 5 300 гривень. Крім цього, надавалася допомога і з позабюджетних коштів – 6 200 грн.

 

Основним пріоритетом своєї депутатської діяльності в 2016 році я визначив вирішення житлово-комунальних питань виборців. В цьому році вдалося включити до плану та провести наступні роботи по виборчому окрузі №34:

1) будівництво та ремонт доріг: на 2016рік в титул на виконання капітальних ремонтів доріг виділено 6 млн. 547 тис.грн.

Проведено капітальний ремонт вул.Щедріна (від буд №27 до вул. Холодноярців (Папаніна)) ( 4578 м.кв. на суму 2 млн. 083 тис.грн).

Зараз проводяться роботи щодо капітального  ремонту  вул. Ювілейної  та внутрішньоквартального проїзду масиву індивідуальної забудови «Старе летовище», де заплановано використати 3 млн. 069 тис.грн.

Крім цього, проведено поточний ремонт дорожнього покриття вулиць Спортивної(Щорса), Щедріна та Купріна(в т.ч. тротуар 600 м.кв) загальним обсягом 2000 м.кв. на суму понад 500 тис.грн.

Також проведено поточний ремонт   вулиць «Старого летовища»  загальним  обсягом – 5 657 м.кв на суму 398 896 грн.

Планувалось здійснити капітальний ремонт вул. Глінки ( на суму 1 млн. 395 тис.грн.), проте там планується прокладення каналізації, тому проведення робіт тимчасово призупинено. В 2015 році вже проведені інженерно-вишукувальні роботи для будівництва зовнішніх мереж каналізації (60тис грн), а в 2016 році проектним інститутом «Цивільпромбуд» вже виготовлена проектно-кошторисна документація будівництва каналізаційних мереж в мікрорайоні Дубове (340 тис.грн.). За попередніми розрахунками загальна вартість проектних та будівельно–монтажних робіт по каналізуванню мікрорайону Дубове складе 5 млн. 252 тис.грн. (ціни 2015 року). Питання фінансування вказаного проекту я планую вносити на розгляд сесії міської ради при формуванні бюджету міста на 2017 рік.

Відповідно до колективного звернення громадян виготовлено робочий проект на капітальний ремонт-установленя світлофорного об’єкту по вул.Трудовій в районі перетину з вул.Спортивною.

 

2) житло та прибудинкові території: в 2016 році вдалося перекрити дах в будинку Купріна,59, провести поточний ремонт прибудинкових територій будинків Ранкової,3; Купріна,59; Купріна,66/2.

Крім цього, взамін поточного ремонту прибудинкової території будинку Купріна,54 (250 м.кв на суму 75 тис грн.), який був запланований, але не вирішив би питання належного облаштування будинку, прийнято рішення провести капітальний ремонт прибудинкової території цього будинку на суму близько 500 тис.грн. Для цього вже виготовлена проектно-кошторисна документація та проведена експертиза. При наявності сприятливих погодних умов, вказаний капітальний ремонт може бути виконаний ще в цьому році. Крім цього, в будинку Купріна,54 в цьому році місцями обвалилося перекриття другого поверху. На аварійний  ремонт перекриття цього будинку з міського бюджету вже виділено 500 тис.грн., виготовлена проектно-кошторисна документація, проведена експертиза та з підрядником днями мала бути  заключна угода про виконання робіт.

Також, згідно звернень громадян мною ініційовано та заплановано експертна оцінка стану та ремонт ліфтів в будинку Спортивна,40.

 

3)  зовнішнє освітлення: на МІЗ «Старе летовище» вдалося зрушити з місця процес передачі на баланс міської ради мережі освітлення і зараз проводиться підключення існуючих ліхтарів та вирішується питання про повернення ХРЕМом  і  підключення ліхтарів,  знятих з вулиці Ювілейної та провулку Ювілейного. З метою пришвидшення процесу мною особисто було придбано  і передано  КП «Міськсвітло» 2 прилади обліку, які встановлені на МІЗ «Старе летовище». Питання про заміну існуючих ліхтарів на енергозберігаючі буде вирішуватися після проведення тендеру, який не відбувся в липні місяці.

Залишається проблемним стан зовнішнього освітлення по вулицях Спортивній та Купріна (від вулиці Уборевича до вул.Щедріна), про що я направив депутатські звернення начальнику КП «Міськсвітло» та тримаю на особистому контролі його вирішення.

 

4)  дитячі та спортивні майданчики: за моїми зверненнями оновлено дитячий майданчик в дворі будинку Повстанська,36, на комісії міської ради з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (протокол № 12 від 6.05.2016 року) прийнято рішення про визначення призначення земельної ділянки по пров.Чубинського - під будівництво дитячого спортивного майданчика ( що погоджено з керівництвом ПАТ «Хмельницькгаз»)  та  земельної ділянки за адресою пров. Красовського, 4/1А ( яка була в аренді під ведення городництва)  -  під будівництво дитячого майданчика,.

Я особисто організував ремонт і оновлення  існуючого дитячого спортивного майданчика біля зупинки громадського транспорту «Щедріна».      

На даний час спільно з активними сусідами здійснюємо будівництво спортивного майданчика на вул. Красовського (біля ФОК «Акула»).

Проте, незважаючи на вжиті заходи, активну  роботу щодо будівництва та оновлення дитячих та спортивних майданчиків на виборчому окрузі № 34 планую продовжити і в наступному році.                    

Крім викладеного, приймав участь в культурно-масових заходах на виборчому окрузі. З власної ініціативи забезпечив вручення дітям  подарунків до свята Миколая і Нового року  в ДНЗ №23 «Вогник» та №24 «Барвінок», а також в початковій школі ЗОШ № 14. Надавав  допомогу  інвалідам щляхом видачі продуктових наборів до Дня інваліда. Допоміг в придбанні для ЗОШ №14 мультимедійної системи. Неодноразово сприяв покращенню матеріально-технічної бази бібліотеки-філії №13 Хмельницької міської бібліотечної системи.

 

Для обговорення та оперативного вирішення проблемних питань виборців, я щотижнево провожу зустрічі з міським головою, його заступниками та керівниками структурних підрозділів міської ради. Приємно зазначити, що всі питання, які ставляться – вирішуються по-діловому,  хоча на жаль - не завжди швидко. Велику підтримку та потенціал відчуваю від взаємодії з всіма депутатами міської ради, особливо фракції БПП «Солідарність», членом якої я являюся.

Багато планів у мене і на перспективу, бо хочу виправдати довіру тих людей які віддали за мене свої голоси на виборах, що відбулися 25 жовтня 2015 року.

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02