Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про внесення змін в рішення сорок другої сесії міської ради від 17.09.2014 року №9"
Понеділок, 19 грудня 2016, 12:12

 

 

Про внесення змін в рішення сорок другої сесії міської ради від 17.09.2014 року №9

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести на розгляд сесії міської ради пропозицію про внесення змін в рішення сорок другої сесії міської ради від 17.09.2014 року №9 «Про встановлення соціальних гарантій учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та членам сімей загиблих під час участі в антитерористичній операції, та сімей, які переміщені з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції» виклавши:

1.1. назву рішення в новій редакції:

«Про встановлення соціальних гарантій учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та членам сімей загиблих під час участі в антитерористичній операції, учасникам Революції Гідності, які отримали ушкодження здоров’я, факт участі яких встановлено Міжвідомчою комісією з питань встановлення факту участі осіб у Революції Гідності, членам сімей загиблих під час участі в Революції Гідності та сімей, які переміщені з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції»

1.2. пункт 2 додатку 3 в новій редакції:

«2. Право на звільнення від сплати за харчування у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах за фактичним місцем їх навчання мають:

2.1. вихованці дошкільних навчальних закладів та учні загальноосвітніх навчальних закладів міста Хмельницького, батьки яких загинули під час участі у антитерористичній операції;

2.2. вихованці дошкільних навчальних закладів та учні загальноосвітніх навчальних закладів міста Хмельницького, батьки яких є учасниками антитерористичної операції або брали участь у антитерористичній операції;

2.3. вихованці дошкільних навчальних закладів та учні загальноосвітніх навчальних закладів міста Хмельницького із сімей, які переселені з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.».

2. 4. вихованці дошкільних навчальних закладів та учні загальноосвітніх навчальних закладів міста Хмельницького із сімей учасників Революції Гідності, які отримали ушкодження здоров’я, факт участі яких встановлено Міжвідомчою комісією з питань встановлення факту участі осіб у Революції Гідності, вихованці дошкільних навчальних закладів та учні загальноосвітніх навчальних закладів міста Хмельницького із сімей загиблих під час участі в Революції Гідності.

1.3. підпункт 5.3  пункту 5 додатку 3 в новій редакції:

«5.3. довідка, видана та скріплена печаткою уповноважених органів (Міністерства оборони України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій тощо або їх територіальними органами про участь в антитерористичній операції; рішення Міжвідомчої комісії з питань встановлення факту участі осіб у Революції Гідності та отримання ними під час Революції Гідності ушкоджень здоров’я».

 

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови Г.Мельник.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02