Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про затвердження "Програми забезпечення антитерористичного та протидиверсійного захисту важливих державних об’єктів, місць масового перебування людей, об’єктів критичної та транспортної інфраструктури м.Хмельницького на 2017-2018 роки"
Четвер, 12 січня 2017, 11:37

 

 

Про затвердження "Програми забезпечення антитерористичного та протидиверсійного захисту важливих державних об’єктів, місць масового перебування людей, об’єктів критичної та транспортної інфраструктури м.Хмельницького на 2017-2018 роки"

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради, з метою підвищення рівня безпеки мешканців міста, визначення превентивних заходів, спрямованих на посилення захисту життя і здоров’я людей, громадської безпеки, недопущення диверсій і проявів тероризму та керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити ««Програми забезпечення антитерористичного та протидиверсійного захисту важливих державних об’єктів, місць масового перебування людей, об’єктів критичної та транспортної інфраструктури м. Хмельницького на 2017-2018 роки» (додається).

 

2. Фінансовому управлінню передбачити фінансування видатків на виконання заходів Програми у міському бюджеті.

 

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на відділ з питань оборонної-мобілізаційної і режимно-секретної роботи та взаємодії з правоохоронними органами.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, антикорупційної політики, забезпечення правопорядку та зв’язку з військовими частинами.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02