Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

від 12.01.2017 року № 14 "Про надання житлової площі громадянам міста та виключення квартир з числа службових"
Вівторок, 17 січня 2017, 17:49

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від 12.01.2017 року № 14

Про надання житлової площі громадянам міста та виключення квартир з числа службових

 

Розглянувши матеріали, надані відділом обліку та розподілу житлової площі, звернення Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, враховуючи спільне рішення командування та житлової комісії Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, протокол житлової комісії Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області, клопотання прокуратури Хмельницької області, керуючись ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Житловим кодексом Української РСР та Правилами обліку громадян, потребуючих поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, постановою Ради Міністрів УРСР № 37 від 04.02.1988 року “Про службові жилі приміщення”, постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 407, Інструкцією про організацію забезпечення житловими приміщеннями в Державній прикордонній службі України, затвердженої наказом Адміністрації Державної прикордонної служби України № 1040 від 20.12.2007 року, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Згідно ст. 118 Житлового кодексу України включити до числа службових квартиру № 80 по вул. Прибузькій, 36/1.

 

  1. Затвердити наказ ректора Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького та надати службові квартири :

 

2.1. Схаб’юку Максиму Олексійовичу...

2.2 Скриннику Олегу Олександровичу,....

2.3.Войцехівському Олексію Леонідовичу, ....

2.4 Лакею Володимиру Омельяновичу, ....

2.5 Орловській Наталії Анатоліївні,....

2.6 Мельнику Петру Петровичу, ...

2.7 Олошинцю Олегу Миколайовичу, ....

2.8 Купрієнку Дмитру Анатолійовичу, ....

2.9 Партиці Миколі Володимировичу, ...

  1. Затвердити рішення житлово-побутової комісії з розподілу житла для працівників прокуратури Хмельницької області і надати Маслюку Павлу Олександровичу, начальнику Деражнянського відділу Хмельницької місцевої прокуратури — службову двокімнатну квартиру .... Квартира належить прокуратурі Хмельницької області, надається як службова.

4. Надати Кургану Олексію Михайловичу, сім’я — 4 чол., двокімнатну квартиру .... Квартира придбана Департаментом соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 407. Курган О. М. перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті з 27.08.2015 року в списку осіб, які мають право на позачергове одержання жилих приміщень, як інвалід війни ІІ групи. Cім`я знімається з квартирного обліку.

  1. Виключити з числа службових двокімнатну квартиру .... по вул. С. Хотовицького, .... житловою площею 29,0 кв.м, в якій проживає пенсіонер служби цивільного захисту Люлько Микола Іванович, сім’я – 5 чол. Вислуга Люлька М. І становить 21 рік. Сім’я проживає в квартирі з 16.06.2011 року, потреба у використанні даної квартири, як службової відпала.

 

  1. Виключити з числа службових трикімнатну квартиру .... по вул. Гарнізонній,..., житловою площею 42,7 кв.м, в якій проживає пенсіонер служби цивільного захисту Замрій Василь Леонідович, сім’я – 4 чол. Вислуга Замрія В. Л. становить 21 рік. Сім’я проживає в квартирі з 24.07.2009 року, потреба у використанні даної квартири, як службової відпала, сім’я знімається з квартирного обліку.

 

  1. Виключити з числа службових двокімнатну квартиру ... по вул. Гарнізонній, ....житловою площею 28,6 кв.м, в якій проживає заступник начальника 3 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Прокопович Олег Олександрович, сім’я – 2 чол. Вислуга Прокоповича О. О. становить 22 роки. Сім’я проживає в квартирі з 17.04.2009 року, потреба у використанні даної квартири, як службової відпала, сім’я знімається з квартирного обліку.

 

  1. Виключити з числа службових однокімнатну квартиру .... по вул. Гарнізонній, ....житловою площею 15,47 кв.м, в якій проживає командир-відділення 3 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Паськов Віталій Георгійович, сім’я – 3 чол. Вислуга Паськова В. Г. становить 23 роки. Сім’я проживає в квартирі з 17.04.2009 року, потреба у використанні даної квартири, як службової відпала.

9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Нестерука.

 

Міський голова О. Симчишин

 

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02