Developed by JoomVision.com
ЗВІТ депутата міської ради КОВАЛЬЧУК Ірини Іванівни перед виборцями

 

 

Ковальчук

 

Розгляд звернення мешканців будинку Пр.Миру 72 щодо перекриття проїзної частини вздовж будинку.

Проведено збори громадян на яких створено ініціативну групу по вирішенню такого питання:

- на постійній депутатській комісії розглянуто звернення і доручено управлінню ЖКГ розробити схему руху транспорту в якій передбачити перекриття проїзної частини; Схема розроблена, Але без перекриття дороги. Питання винесено на сесію Хмельницької міської ради. В результаті обговорення на пленарному засіданні з участю представників будинку вирішили з облаштувати пішохідний тротуар вздовж будинку, побудувати проїзд від вул. Свободи до вулиці Перемоги, Якщо вищезгадані заходи не допоможуть, повернутись до питання перекриття проїзду. Облаштування тротуару планується провести у 20017 році і розглянути можливість будівництва проїзду до вулиці Свободи.

Виконання доручення виборців по вулиці Перемоги,12А: організовано заміну теплолічильника, безкоштовно.

Ініціювання відкриття філій поліклініки №2 по вулиці Зарічанській. За повідомленням начальника управління охорони здоров’я, у 2016 році планується відкриття у місті нових амбулаторій загальної практики, в т.ч. по  вулиці Зарічанській.

Зустріч з мешканцями будинків Перемоги,10А та Перемоги,12, щодо облаштування сміттємайданчика у дворі будинків. Лист звернення направлено у ЖКГ ще рік тому, управління погодилось, погодились ЖЕК №6, КП «Спецкомунтранс». На сьогодні уточнюється місце розташування сміттємайданчика.

Розгляд звернення щодо транспортного сполучення з поліклінікою №2.  За інформацією керівника КП «Електротранс»  маршрут тролейбуса , який з’єднає вулицю Зарічанську і проспект Миру, буде введено з 2017 року.

Розгляд звернення керівництва школи №22 щодо:

- порізки дерев на території школи;

- асфальтування прилеглої території;

- ремонт покрівлі.

Питання у звернені вирішено частково, дерева зрізані, асфальтування території сплановано на 2017 рік, так як у цьому році заплановано асфальтування лише дитячих садків. Крім того збільшити видатки на СЗОШ №22 в сумі 225,0 тис.грн. на проведення поточних ремонтів, а саме: на заміну віконних блоків планується спрямувати 50,0 тис.грн., ремонт санвузлів – 75,0 тис.грн., ремонт системи опалення – 100,0 тис.гривень. На заклад заплановано 117,4 тис.грн. на придбання парт, спортінвентарю, підручників та інші поточні видатки

Організувала  у 20015 році очистку та обрізку дерев коло будинку по вулиці Перемоги 10а та ремонт частини проїзду від останніх під’їздів будинку по вулиці Зарічанській 24 до магазину.

 

Щодо оновлення роботи старших будинків та нових форм  утримання багатоповерхових будинків.

Була одним із ініціаторів впорядкування співпраці комунальних служб з старшими будинків. Як результат – прийняття сесію міської ради Положення про старших будинків. Приймаю участь у формуванні ринку надавачів послуг з утримання будинків.

 

Робота депутата у постійних депутатських комісіях та сесіях міської ради 

На всіх сесійних засіданнях була присутня ,крім сесії , яка проходила 18 травня 2016, в цей день оперували доньку.   

Ведеться активна робота у постійних депутатських комісіях з питань планування та бюджету та у комісії з питань ЖКГ та комунального майна. Внесені пропозиції щодо підвищення ефективності роботи комісії з питань ЖКГ, запровадити планову роботу з системним контролем діяльності комунальних служб  та підготовкою заздалегідь прорахованих  пропозицій до проектів рішень міської ради та виконавчого комітету.

 

Проведено 4 звіт - зустрічі з виборцями округу.

Ведуться щосереди особисті прийоми громадян. За проханням мешканців Свободи,3, ініційовано ремонт асфальтного покриття від Пр.Миру,62 до території початкової школи НВК №4. Дана пропозиція включена до проекту бюджетних пропозицій на 2017 рік. За зверненням депутата надано матеріальну допомогу п’яти десяткам громадян.

 

Приймала участь у роботі балансових комісіях бюджетних установ та комунальних підприємств.

Ініційовано мною виділення коштів у розмірі 1 млн.грн. з міського бюджету для підтримки малозахищенних громадян на продукти харчування та засоби гігієни.

За дорученням голови фракції робота зі ЗМІ, в тому числі участь у телевізійних програмах.

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02