У школі іконопису «Нікош» після ремонту відкрито нові класи
Середа, 15 лютого 2017, 18:15

 

У Хмельницькому є одне особливе місце... Тут без перебільшення народжується диво. Школа іконопису "Нікош" відома далеко за межами України. Її митці-випускники працюють навіть за кордоном. Сьогодні, на свято Стрітення, заклад запросив хмельничан на виставку ікон, а своїх учнів та педагогів - на презентацію відремонтованих класних приміщень. Відтепер навчатися унікальному мистецтву іконопису буде затишно та зручно.
За сприяння в проведенні ремонту колектив школи подякував і фірмі-підряднику, і міському голові Олександру Симчишину. Очільнику міста в знак поваги навіть подарували ікону!
"Дуже символічним є те, що ми зустрілися тут саме у день Стрітення, - звернувся міський голова до присутніх під час презентації оновлених класів. - Школа іконопису - родзинка нашого міста. Ми пишаємося нею і показуємо з гордістю гостям міста. Ми будемо підставляти плече закладу і далі, щоб нам було чим пишатися, а нашим дітям - було де займатися мистецтвом."
Найцікавіша частина зустрічі розпочалася після офіційної - кожен бажаючий міг взяти участь у майстер-класі з іконопису і навіть навчитися покривати ікони золотом! Таку нагоду не пропустив навіть міський голова!
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02