Developed by JoomVision.com
ЗВІТ депутата міської ради ПАЛІЯ Дмитра Володимировича перед виборцями

 

Палій

 

Основні напрямки роботи:

- інвестиційна та регуляторна політика, енергоефективність і розвиток підприємництва;

- зовнішньоекономічна політика міста;

- дерегуляція та спрощення процедур економічної діяльності.

Взяв участь у:

10 засіданнях сесій міської ради,

11 засіданнях  постійних комісій,

35 особистих прийомах громадян.

 

Отримав 350 звернень, з них:

250 індивідуальних;

100 колективних.

За змістом питань, які порушувались у зверненнях:

матеріальна допомога – 150 звернень;

питання транспорту і зв’язку – 50 звернення;

комунальне господарство – 100 звернень;

- інші – 50 звернень.

 Направив 250 депутатських звернень,з них:

 - вирішено позитивно – 150;

 - дано роз’яснення – 100

 

За час моєї депутатської діяльності, завдяки злагодженій роботі міської ради, в мікрорайоні Гречани було виконано чимало завдань за зверненнями жителів округу.

Написано звернення з приводу передачі каналізаційних систем мікроройону Дальні Гречани на баланс МКП «Хмельницькводоканал».

Також по вул.Польовій, Партизанській, Савіна, Ващука, Ігнатенка, Кібенка, 2-й Садибній, Ващука, Ігнатенка, Правека, прв.Ентузіастів триває процес відновлення вуличних мереж водовідведення.

Виділено кошти на будівництво дитячого садочку на території ЗОШ №20 по вул.Івана Павла ІІ,1 (Ричка). Його відкриття планується на 1 вересня цього року.

Завдяки злагодженій діяльності міської влади вдалося продовжити повноцінне функціонування місцевої залізничної лікарні, де працює і амбулаторія і стаціонар.

Встановлено дитячі майданчики по вул.Курчатова,92/1,92/2, Деповській,6, вул.Волочиській,19/1, вул.Чорноострівській, 5а, прв.П’яскорського,8/1.

 

З метою належного оформлення земельних ділянок, виділених радгоспом Щорса, були проведені збори, на підставі яких спільно з ПП «Діоріт Плюс 1» виготовляється детальний план (схема) розміщення земельних ділянок.

Детального вивчення потребувало питання щодо переведення гуртожитків по вул.Чорноострівській,5а та 12/1 на баланс ЖЕКу №1 або створення ОСББ. На сьогодні триває перевірка документів, так як ці будинку обслуговуються виробничим підрозділом колійно-машинної станції №276 ПАТ «Укрзалізниця».

Здійснено поточний ремонт дахів будинків по вул.Деповській,6, вул.Курчатова,92/1,92/2 виконано ремонт тротуару, дороги по вул.Волочиській, Західно-Окружній,11, а також ремонт дороги по вул.Курчатова (розворот тролейбуса), вул.Курчатова,125,125а, частини дороги по вул.Залізничній, Філіпова, 3-тя Садибна, Деповська,1,6, вул.Чорноострівській, проїзді Чорноострівському, розрівняно грейдером дороги на вулицях: Костюшко, Партизанській, Залізничній, 1-й Садибній, Щасливій, пров. Курчатова, пров. Волочиському.

 

Організовано роботи по озелененню округу, посаджено ялинки біля ЗОШ №20, ДНЗ №10 та вздовж алеї по провулку П’яскорського. Встановлено тверду площадку під контейнер для вивезення сміття по вул.Чорноострівській та Північній,113/1. 

Відновлено маршрут №39а в Гречанах (передбачена зупинка за вимогою «провулок Залізничний») встановлено зупинку між залізничним вокзалом і вул.Колгоспною.

Проведено освітлення по вул.Курчатова,125,125а, Локомотивна, замінено електричні опори по вул.Чорноострівській, Локомотивній, Волочиській.

Відремонтовано громадський колодязь по вул.Партизанська, 29, вул.Чорноострівська,5,3 

 

Організували доставку землі (чорнозему) для облаштування клумб будинків.

Придбано фарби для благоустрою прибудинкової території (дитячих майданчиків).

Надано матеріальну допомогу громадянам з депутатського фонду.

Надано продуктові набори з допомогою підприємців мікрорайону Гречани Ветеранам війни до 9 травня. 

Придбано для людей старшого віку сантехніку та шифер для ремонту даху.

Періодично по мікрорайону здійснюється перевірка електричних опор.

 

Дбаю про культурний розвиток мікрорайону. Так на свято до Дня міста були надані подарунки від міської ради. А в честь зимового різдвяного свята «Меланки» була організована концертна програма за участі місцевого хорового колективу, польова кухня.

За постійну спонсорську допомогу підприємців мікрорайону було нагороджено почесними грамотами.

Традицією стало щомісячне проведення сільськогосподарських ярмарків.

 

Планується запустити громадський транспорт маршрутом від кінцевої зупинки ПМС 276 (Залізнична лікарня) до Курчатова,125.

У планах встановлення світлофорів по вул.Волочиській біля залізничної лікарні, на перехресті по вул.Вокзальній та Квітки Цісик; облаштування прибудинкової території та встановлення дитячого майданчика  біля житлового будинку по вул.Волочиській,29. Також планую встановлення спортивного майданчику по вул.Квітки Цісик, подальший ремонт доріг та освітлення мікрорайону.  

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02