Developed by JoomVision.com
Відбудеться засідання постійної комісії
П'ятниця, 24 лютого 2017, 17:21

1 березня о 10.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

1. Про повторний розгляд звернення гр. Ніколайчук Н.М. з проханням не надавати дозволу на відведення та приватизацію земельної ділянки по прв.Кошарського,23/1 громадянам Томусяк М.М. та Томусяк Г.С. у зв’язку з самовільним захопленням земельної ділянки.

Запрошені: Ніколайчук Неоніла Максимівна

 

2. Про повторний розгляд звернення голови ГО «СОС» Давидюк Л.Є. щодо виділення земельної ділянки під будівництво притулку для бездомних тварин.

Запрошені: Давидюк Людмила Євгенівна – голова ГО «СОС»

 

3. Про повторний розгляд звернення скарги гр. Величка А.Ф. щодо розгляду питання необхідності будівництва дороги, яка поєднувала б роз’єднанні частини вулиці Нагірної.

Запрошені: Воронецький Словян Ількович – депутат міської ради

 

4. Про повторний розгляд звернення гр. Гарбузюк О.В. щодо зміни конфігурації земельної ділянки площею 0,075 га по вул.Курчатова,2/2А без зміни загальної площі.

Запрошені: Гарбузюк Валерій Валерійович – представник Гарбузюк О.В.

 

5. Про повторний розгляд звернення голови ЖБК «Проскурів-житлобуд» щодо звільнення від сплати пайового внеску в сумі 2 269 862 грн. у зв’язку з виникненням складної ситуації.

Запрошені: Мельник Ігор Михайлович – голова ЖБК «Проскурів-житлобуд»

 

6. Про повторний розгляд звернення гр. Валуйських М.Є. щодо виділення земельної ділянки під особисте селянське господарство по вул.1-ій Луговій.

Запрошені: Валуйських Михайло Євгенович

 

7. Про повторний розгляд звернень від гр.Коцемира В.Ф. щодо зміни конфігурацій ряду земельних ділянок, розташованих по вул.Трудовій,1/1, та звернення в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Козачука О.І. щодо надання дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки площею 0,0600 га по вул.Трудовій,1/1б.

Запрошені: представник Коцемира В.Ф.

 

8. Про повторний розгляд звернення гр. Парцирного В.І. щодо надання йому в оренду земельної ділянки площею 0,0286 га по вул.Липневій,11 для ведення городництва.

 

9. Про розгляд звернення гр. Богдана С.В. щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки зі зміною конфігурації, довжин сторін, точок координат із збереженням загальної площі 1000 кв.м по вул. Трудовій,11Д.

Запрошені: гр.Богдан Сергій Васильович

 

10. Про розгляд звернення ТДВ «Хмельницький завод будівельних матеріалів» щодо надання дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки площею 12,011 га по вул. Кам»янецькій,161, яка перебуває в постійному користуванні підприємства для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств

 

11. Про розгляд звернення громадян Нікіфорова М.А. та Нікіфорової Н.М. щодо винесення на розгляд сесії міської ради матеріалів щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд площею 268 кв.м по вул. Плоскій,13 без співвласника житлового будинку гр. Федікової Г.О.

 

12. Про розгляд звернення гр. Бондара С.С. щодо виділення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Катіонівській,35Г взамін запропонованої міською радою.

 

13. Про розгляд звернення гр. Задерейко В.М. щодо виділення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Катіонівській,35В взамін запропонованої міською радою.

 

14. Про розгляд звернення гр. Ісмаілової О.В. щодо виділення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Катіонівській,35Б взамін запропонованої міською радою.

 

15. Про розгляд звернення учасника АТО Марущака В.В. щодо надання земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів по прс. Миру,102/7.

 

16. Про розгляд звернення учасника АТО Слободяна В.В. щодо надання земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів по прс. Миру,102/7.

 

17. Про розгляд звернення учасника бойових дій Блізніченка С.В. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по прс. Миру, 102/7 площею 0,0030 га для будівництва індивідуального гаража.

 

18. Про розгляд звернення учасника бойових дій Козака В.М. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по прс. Миру, 102/7 площею 0,0030 га для будівництва індивідуального гаража.

 

19. Про розгляд звернення учасника АТО Керницького П.Р. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по прс. Миру, 102/7 площею 0,0030 га для будівництва індивідуального гаража.

 

20. Про розгляд звернення Ковальчука С.В. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0635 га по вул. Кармелюка,3 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

 

21. Про розгляд зверхня ПП «Аргішт» щодо надання дозволу на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності – павільйону площею 54,00 кв.м по прс. Миру (навпроти АЗС БРСМ Нафта)

 

22. Про розгляд звернення громадян Радченко Л.А. та Іваниці Л.П. щодо можливості розміщення тимчасової споруди площею 6,0кв.м по вул. Городній,1/2.

 

23. Про розгляд звернення ПП «Назар» щодо внесення змін до п.2 рішення 28-ої сесії міської ради від 30.10.2013р. №62, замінивши вираз «Кошти, які підлягають для сплати пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького під будівництво комплексу 9-ти поверхових житлових будинків по вул.Старокостянтинівське шосе,2/1Б приватного підприємства «Назар» спрямувати на будівництво магістральної дороги мікрорайонів №2, №3 Північного житлового масиву» на вираз «Прийняти 185 м дорожнього полотна вул. Січових стрільців в рахунок сплати пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького під будівництво приміщень по продажу продовольчих та непродовольчих товарів, по обслуговуванню населення, аптеки та закладів громадського харчування по вул. Старокостянтинівське шосе,2/1Б».

 

24. Про розгляд звернення ЖБК «Агора» щодо надання дозволу на здійснення будівництва пішохідного бульвару для відпочинку громадян на орендованій земельній ділянці в рахунок сплати пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького у зв’язку з будівництвом багатоповерхового житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями (корпус №4) по вул. Старокостянтинівське шосе,2/1Б.

 

25. Проект рішення «Про розгляд пропозицій комісії по земельним спорам» (Солятницький А.Й.)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о.начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

26. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Верещак В.В.)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о.начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

27. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам, внесення змін (Яневич І.М.)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о.начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

28. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Макогончук О.М.)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о.начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

29. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам, втарату чинності» (Березницький О.А.)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о.начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

30. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Царенко О.М.)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о.начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

31. Проект рішення «Про припинення права користування частинами земельної ділянки та надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та втрату чинності» (Бондар А.С.)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о.начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

32. Проект рішення «Про припинення права користування частинами земельної ділянки, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (Задойна О.В.)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о.начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

33. Проект рішення «Про припинення договору оренди землі шляхом його розірвання за згодою сторін та надання земельної ділянки у власність громадянину» (Рапацький А.А.)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о.начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

34. Проект рішення «Про припинення права користування частинами земельних ділянок, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, внесення змін та втрату чинності» (Стебло В.А.)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о.начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

35. Проект рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод» (ПАТ «Укртелеком»)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о.начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

36. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх в оренду громадянам» (Верхомій Р.А.)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о.начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

37. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки юридичній особі зі зміною категорії земель» (ПП «Плоскирів Інвест»)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о.начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

38. Проект рішення «Про надання юридичній особі дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування та поділ земельних ділянок» (КП по зеленому будівництву і благоустрою міста)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о.начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

39. Проект рішення «Про припинення права користування земельними ділянками, розірвання договорів оренди землі за згодою сторін та надання земельних ділянок в оренду громадянам, юридичним особам» (ПП «Здвиж»)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о.начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

40. Проект рішення «Про погодження технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок» (ТОВ «Регіональна авіакомпанія «Універсал-Авіа»)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о.начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 

41. Проект рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод, внесення змін в рішення міської ради»(Борщовецький В.А.)

Доповідає: Кожемяко Леся Василівна - в.о.начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02