Автопарк Хмельницького цьогоріч поповниться новими тролейбусами та технікою
П'ятниця, 03 березня 2017, 16:47

 

Сьогодні на розгляд громадськості було представлено проект уточнення бюджету міста Хмельницького на 2017 рік. Перед ухваленням на сесії проект ще має пройти депутатські комісії. Начальник фінансового управління Сергій Ямчук повідомив, що, як і планувалося під час прийняття бюджету на 2017 рік, при уточненні бюджету значна частина коштів піде на придбання нової техніки для підприємств житлово-комунального господарства та КП «Електротранс». Це стане можливим за рахунок вільних лишків за 2016 рік, які складають 115,7 млнгрн, та інших джерел додаткового фінансування.
 
alt

alt

 
Зокрема, у бюджеті передбачено 34,8 млнгрн на придбання 4 нових тролейбусів з автономним ходом. Такі дуобуси зможуть проходити частину свого маршруту без допомоги контактної мережі тасполучатимуть віддалені мікрорайони.
alt
Крім цього, планують закупити вакуумно-підмітальну машину/солерозкидача, установку для приготування соляного розчину, два сміттєвози, один з яких з функцією мийки контейнерів, самохідну розміточну машину, автовишку для світлофорних об’єктів та поливно-мийну машину.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02