«Це питання встановлення справедливості», – міський голова Олександр Симчишин
Четвер, 09 березня 2017, 18:02

 

alt
Працівникам загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, що фінансуються за рахунок місцевого бюджету, доплачуватимуть заробітну плату з міської казни.
Рішення «Внести на розгляд сесії міської ради пропозицію про підвищення тарифних розрядів педагогічним працівникам загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, що фінансуються за рахунок місцевого бюджету, на 2 тарифні розряди з 1 квітня 2017 року» підтримали усі члени виконавчого комітету Хмельницької міської ради.
«Це питання встановлення справедливості, – сказав міський голова Олександр Симчишин. – Після того, як були підняті тарифні розряди педагогічним працівникам  загальноосвітніх навчальних закладів, вийшло, що зовсім різна заробітна плата для вчителів, які працюють у школах та працівників дошкільних, позашкільних освітніх закладів та логопедів. Не може бути так, щоб вихователь дитячого садочку отримував значно менше, ніж вчитель. Тому вирівнюємо за рахунок міського бюджету».  
 
У бюджеті міста Хмельницького на це передбачено 8,5 млн. грн. Для одного працівника це близько тисячі гривень до основної заробітної плати. Додаткові кошти працівники отримають вже з 1 квітня, якщо за відповідну пропозицію проголосують депутати на черговій сесії. 
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02