Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про затвердження Порядку інформування про діяльність комунальних підприємств, засновником яких є Хмельницька міська рада"
Понеділок, 13 березня 2017, 15:22

 

 

Про затвердження Порядку інформування про діяльність комунальних підприємств, засновником яких є Хмельницька міська рада

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про доступ до публічної інформації”, Законом України “Про відкритість використання публічних коштів”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Порядок інформування про діяльність комунальних підприємств та закладів, засновником яких є Хмельницька міська рада (додаток 1).

1.2. відділу внутрішнього контролю, МКП “Хмельницькінфоцентр” та керівникам комунальних підприємств забезпечити до 01.04.2017 року наповнення офіційного сайту Хмельницької міської ради у визначеному даним рішенням Порядку.

 

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступників міського голови, керуючого справами виконавчого комітету, відділ внутрішнього контролю.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань роботи житлово-комунального господарства  приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

 

Міський голова О.Симчишин

Останнє оновлення на Вівторок, 14 березня 2017, 19:00
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02