Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

від 09.03.2017 року № 161 "Про передачу в оренду управлінню капітального будівництва департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів нежитлових приміщень по вул. Проскурівській, 15"
Середа, 15 березня 2017, 13:33

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від 09.03.2017 року № 161

Про передачу в оренду управлінню капітального будівництва департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів нежитлових приміщень по вул. Проскурівській, 15

 

Розглянувши клопотання управління капітального будівництва департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про оренду державного та комунального майна”, рішенням двадцять восьмої сесії Хмельницької міської ради від 30.10.2013 р. № 11 “Про впорядкування управління об’єктами комунальної власності територіальної громади міста Хмельницького”, виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

 

 

1. Передати в оренду управлінню капітального будівництва департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів нежитлових приміщень по вул. Проскурівській, 15 загальною площею 153,0 кв.м для розміщення управління строком на два роки і одинадцять місяців.

 

2. Управлінню комунального майна, яке діє від імені виконавчого комітету Хмельницької міської ради, та міському комунальному підприємству по утриманню нежитлових приміщень комунальної власності укласти договір оренди відповідно до чинного законодавства.

 

3. Орендарю відповідно до чинного законодавства укласти договір оренди та договори з надавачами комунальних послуг, приймати участь в благоустрої міста: озелененні, ремонті твердого покриття доріг, тротуарів, майданчиків.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Бондаренка.

 

Міський голова О. Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02