У Хмельницькому відбудеться міський огляд-конкурс на кращу організацію роботи з охорони праці
Четвер, 30 березня 2017, 09:10

28 квітня відзначається Всесвітній день охорони праці – міжнародна акція з розвитку ідей безпечної й гідної праці. В рамках проведення Дня охорони праці у Хмельницькому відбудеться щорічний міський огляд-конкурс на кращу організацію роботи з охорони праці, який триватиме впродовж березня-квітня цього року. Створено організаційний комітет з підготовки та проведення конкурсу. Його очолив заступник міського голови Анатолій Нестерук. 

Щорічний міський огляд-конкурс на кращу організацію роботи з охорони праці проводиться з метою дотримання вимог чинного законодавства щодо охорони праці на підприємствах, в установах, організаціях, закладах різних форм власності та господарювання, що використовують найману працю населення, забезпечення реалізації державних гарантій у сфері охорони праці.

Завданням конкурсу є активізація діяльності роботодавців у частині забезпечення здорових і безпечних умов праці на кожному робочому місці, зниження рівня виробничого травматизму та професійних захворювань.
Учасниками міського огляду-конкурсу мають право бути підприємства, установи, організації, заклади різних форм власності та господарювання, що використовують найману працю та здійснюють свою діяльність на території міста.
Перелік учасників міського огляду-конкурсу формується організаційним комітетом на підставі заяви керівника на ім'я голови організаційного комітету про участь в міському огляді-конкурсі (зразок заяви додаток 1 до Положення) та заповненої таблиці показників діяльності підприємства, установи, організації, закладу з питань охорони праці (додаток 2 до Положення).
Документи для участі у конкурсі необхідно подати організаційному комітету до 10 квітня.
За додатковою інформацією звертатися за номером телефону: 65-02-08 (управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення і охорони праці).
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02