Команда «Ерудит» гімназії №1 – переможець «Битви шкіл»
Середа, 22 березня 2017, 19:53

Починаючи від 7 грудня, коли святкують День місцевого самоврядування, проводиться конкурс серед учнів 6-7 класів у формі гри-вікторини «Місто своїми руками». Під час цього конкурсу визначено 5 переможців, а саме команди: «Ерудит» гімназії №1 ім. В. Красицького, «Золотий запас» гімназії №2, «Sun rise» СЗОШ №12, «Юні академіки» СЗОШ №19 ім. М. Павловського і «Наслідники Богдана» ЗОШ №18 ім. В. Чорновола. У березні для команд-переможців проведено екскурсію Хмельницькою міською радою, під час якої юних хмельничан ознайомили з роботою місцевих органів влади.

alt

Сьогодні у навчально-виховному комплексі №10 відбулися зйомки телепроекту «Битва шкіл». Під час захоплюючої інтелектуальної гри усі команди показали себе чудовими знавцями місцевого самоврядування та рідного міста Хмельницького. Більше того – прекрасними знавцями історії України, яку вивчають у школах. Відповідаючи на запитання ведучого Володимира Гули в умовах обмеженості часу, діти проявили високу ерудицію, кмітливість і вміння працювати в команді. Вкотре довели, що вони є гідними громадянами славетного міста над Бугом, молодою елітою України.
На запитання, які не змогли відповісти учасники команд, відповідали активні вболівальники, які за правильні відповіді отримували призи від Хмельницької міської ради.
У підсумковому двобої зійшлися команди гімназій №2 та №1. Остання виявилась найсильнішою. Тож команда-переможець сьогоднішньої «Битви шкіл» гімназії №1 ім. В. Красицького отримала в подарунок від міського голови Олександра Симчишина подорож до Верховної Ради України.
Пам’ятну статуетку та сертифікат на поїздку до столиці нашої країни команді-переможцю, юним «Ерудитам» гімназії №1 вручила керуючий справами виконавчого комітету, ініціатор та ідейна натхненниця екскурсій міською радою та гри-вікторини «Місто своїми руками» Юлія Сабій.
«Ви сьогодні молодці! Я пишаюся вами усіма – і учасниками, і тими, хто за вас вболівав», - зазначила керуючий справами Юлія Сабій, звертаючись до школярів. – Ви – найкращі діти і майбутнє України!».
Сьогоднішній випуск «Битви шкіл» усі охочі можуть переглянути вже цієї суботи о 16 годині та у неділю о 20.00 (повтор) на телеканалі «Поділля-центр». Не пропустіть унікального інтелектуального шоу.
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02