Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

від 23.03.2017 року № 198 "Про передачу в тимчасове безоплатне користування нежитлового приміщення міської комунальної власності"
Вівторок, 28 березня 2017, 14:41

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від 23.03.2017 року № 198

Про передачу в тимчасове безоплатне користування нежитлового приміщення міської комунальної власності

 

 

Розглянувши клопотання управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням двадцять восьмої сесії Хмельницької міської ради від 30.10.2013р. № 11 “Про впорядкування управління об’єктами комунальної власності територіальної громади міста Хмельницького”, виконавчий комітет міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Передати в тимчасове безоплатне користування управлінню житлово-комунального господарства нежитлове приміщення міської комунальної власності по вул. Проскурівській,  1 корисною площею 443,6 кв. м (загальною площею 578,2 кв. м) для розміщення управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради строком на п'ять років.

2. Управлінню комунального майна, яке діє від імені виконавчого комітету Хмельницької міської ради та балансоутримувачу укласти договір користування без оплати за користування нежитловим приміщенням відповідно до чинного законодавства.

3. Користувачам укласти договір користування, на постачання комунальних послуг, відшкодування експлуатаційних витрат з балансоутримувачем приміщень та використовувати приміщення за призначенням.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Бондаренка та управління комунального майна.

 

Міський голова О. Симчишин

 

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02