20 архітекторів з усієї України розроблятимуть концепцію створення Молодіжного парку у Хмельницькому
Четвер, 30 березня 2017, 12:52

Молоді архітектори з Хмельницького та інших міст України (Києва, Харкова, Одеси та багатьох інших) зібралися на воркшоп у Хмельницькому. Впродовж чотирьох днів вони розроблятимуть концепцію створення Молодіжного парку, що знаходиться на правому березі річки Південний Буг, на території міського пляжу. Серед ескізних пропозицій архітекторів оберуть чотири найцікавіших. Сьогодні у міській раді Хмельницький міський голова Олександр Симчишин, який ще до каденції міського голови, будучи депутатом міської ради, активно підтримував і підтримує ідею створення Молодіжного парку у Хмельницькому, зустрівся з молодими, креативними та творчими людьми.

alt
«Насамперед дякую, що долучилися до створення концепції Молодіжного парку у нашому місті. Хочу, аби ви з перших вуст відчули, що насправді Молодіжний парк для нас є дуже важливим. Думаю, те, що ви починаєте зі спілкування зі мною тільки підтверджує це,  - зазначив міський голова Олександр Симчишин, звертаючись до молоді. – Для мене не зважаючи на те, яку б посаду я не займав, цей об’єкт є надзвичайно важливим. У 2013 році керівник молодіжного клубу розвитку Степан Кушнір і група активних людей загорілася ідеєю створення Молодіжного парку. До цього часу ця територія не освоєна. Тому, усе те, що ми разом з вами напрацюємо, можна буде реалізовувати. Це має бути об’єкт, якого ще немає у Хмельницькому та в усій західній Україні і яким ми будемо пишатися у майбутньому. Це має бути територія з унікальним благоустроєм для проведення різноманітних фестивалів і місцем відпочинку усіх містян, починаючи від дитини і закінчуючи старенькою бабусею, не зважаючи на те, що це Молодіжний парк. Це хороший екологічний проект».
alt
2 квітня о 15.00 заплановано провести друге громадське обговорення (перше відбулось 13 лютого), яке проходитиме в обласній філармонії, де серед запропонованих варіантів хмельничани оберуть найкращий. А влітку під час фестивалю «GREEN FEST», який щороку за сприяння міської влади організовує "Хмельницький молодіжний клуб розвитку", презентують ескізний проект парку, який може бути реалізованим у найближчому майбутньому.
Запрошуємо усіх охочих хмельничан взяти участь в обговоренні візуалізації парку, активно долучатися до втілення молодіжної ідеї – створення Молодіжного парку у рідному місті.
Зробимо місто Хмельницький кращим разом!
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02