Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про затвердження змін та доповнень до Статуту Хмельницького міського перинатального центру та затвердження Статуту у новій редакції"
Вівторок, 23 травня 2017, 16:16

 

 

 

 

Про затвердження змін та доповнень до Статуту Хмельницького міського перинатального центру та затвердження Статуту у новій редакції

 

 

Розглянувши пропозицію  постійної комісії з питань охорони здоров'я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації, з метою приведення Статуту Хмельницького міського перинатального центру у відповідність до Податкового кодексу України та постанови Кабінету Міністрів України від 13.07.2016 року №440 «Про затвердження Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ, організацій до Реєстру та виключення з Реєстру», керуючись Законом України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити зміни та доповнення до Статуту Хмельницького міського перинатального центру, а саме:

1.1.  розділ 9 «Фінансово-господарська діяльність Центру» доповнити пунктами 9.7., 9.8.:

- «9.7. Доходи (прибутки) Центру використовуються виключно для фінансування видатків на його утримання, реалізації мети (цілей, завдань) та напрямків діяльності, визначених цим Статутом.».

- «9.8. Забороняється  розподіл отриманих доходів (прибутків) Центру або їх частини між Засновником та працівниками (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску) та інших пов’язаних з ним осіб.».

1.2. пункт 11.2. розділу 11 «Припинення діяльності Центру» викласти у новій редакції:  «У разі припинення Центру (у результаті його ліквідації, злиття, поділу, приєднання або перетворення) його активи повинні бути передані одній або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зараховані до доходу міського бюджету.».

 

2. Затвердити нову редакцію Статуту Хмельницького міського перинатального центру, яку доручити підписати головному лікарю Хмельницького міського перинатального центру А.Ропотану, згідно з додатком.

 

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови Г.Мельник.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров'я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02