Developed by JoomVision.com
У Хмельницькому відбудеться конференція для жінок-депутатів
Середа, 14 червня 2017, 12:36

 

17 червня о 9.00 у конференц-залі готелю «Поділля» (вул. Шевченка, 34) за ініціативи Жіночої демократичної мережі Міжнародного республіканського інституту в Україні, Всеукраїнської громадської організації «Жіночий вибір» відбудеться Перша конференція для жінок-депутатів місцевих рад Центрального регіону України.
У роботі конференції візьмуть участь жінки-депутати обласних, міських, селищних і районних рад 9-ти областей України, а саме: Вінницької, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Хмельницької, Чернігівської, Черкаської, Чернівецької, представники IRI, IFES, NDI.
Запрошуються також представники жіночих громадських організацій.
Тема конференції: посилення впливу жінок у політиці, об’єднання зусиль заради забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у політичному житті держави.
Основною метою конференції є напрацювання механізмів сприяння розвитку жіночого потенціалу в суспільно-політичному житті.
За підсумками роботи конференції, учасники планують ухвалити Резолюції «Про гендерну рівновагу у виборчому законодавстві та статутах політичних партій» та «Про створення міжфракційних жіночих об’єднань у місцевих радах».
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02