МКП “Південно-Західні тепломережі” – одне з кращих підприємств комунальної теплоенергетики України
П'ятниця, 16 червня 2017, 10:19

 

Міське комунальне підприємство “Південно-Західні тепломережі” впродовж багатьох років поспіль посідає чільні місця у Всеукраїнському конкурсі серед теплопостачальних організацій України.
За результатами фінансово-господарської діяльності у 2016 році підприємство посіло 3 місце в конкурсі, проведеному міжгалузевою Асоціацією з розвитку систем теплопостачання “Укртеплокомуненерго”, на звання “Краще підприємство комунальної теплоенергетики України”. Теплопостачальне підприємство нагороджено грамотою Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України й центрального комітету профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України.
alt
Нагадаємо, МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» у цьому конкурсі вибороло почесне 1 місце.
Комунальне підприємство "Південно-Західні тепломережі" відоме в місті Хмельницькому як надавач послуг з теплопостачання та гарячого водопостачання фізичним та юридичним особам з липня 1994 року. Підприємство обслуговує споживачів теплової енергії, розташованих у Південно-Західному та Гречанському районах міста Хмельницького (це майже 17 тисяч абонентів з числа населення та близько 200 установ, підприємств, організацій).
На балансі підприємства знаходяться 69 км теплових мереж та 26,9 км систем гарячого водопостачання, 13 котелень (у тому числі найпотужніша в місті котельна, яка знаходиться на території ВАТ "Термопластавтомат"), 17 теплових пунктів, насосні станції, 2 когеннераційні установки з виробітку електроенергії потужністю 0,92 МВт/год, які дають можливість покривати внутрішні потреби підприємтсва в електроенергії близько 80%, майстерні з ремонту котельного та допоміжного обладнання, обладнання теплових мереж, систем гарячого водопостачання і теплових пунктів; автотранспортний парк, електрощитові установки та інші інженерно-технічні комунікації і споруди.
КП "Південно-Західні тепломережі" здійснює технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж систем тепло- та гарячого водопостачання у 98 житлових будинках, які знаходяться на балансі ЖЕКів №1 і №3, а також монтаж і установку приладів з обліку теплової енергії, води, повірки приладів обліку спожитої води і теплової енергії.
 Річна потужність котелень підприємства становить понад 251,82 Гкал/год. теплової енергії. Нормальний режим експлуатації задіяних потужностей підприємства забезпечують виробничі підрозділи.
Основними цілями діяльності КП "Південно-Західні тепломережі»" є надання якісних послуг з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води в будинки міста Хмельницького.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02