Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

14. "Про затвердження Порядку встановлення та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок на території міста Хмельницького"
П'ятниця, 16 червня 2017, 16:48

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення п’ятнадцятої сесії
№14 від 31.05.2017

 

 

Про затвердження Порядку встановлення та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок на території міста Хмельницького

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради, постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів та децентралізації, з метою впорядкування та регламентації діяльності зі встановлення та демонтажу в місті Хмельницькому пам’ятних знаків, меморіальних дощок та дощок, що містять інформаційні написи, керуючись Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про охорону культурної спадщини», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Порядок встановлення та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок на території міста Хмельницького (додається).

 

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови А.Нестерука, заступника міського голови Г.Мельник та управління культури і туризму.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров'я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02