Міський голова вручив нагороду матері-героїні
Четвер, 22 червня 2017, 11:28

Наталія Гаврилюк – мати п’ятьох дітей (трьох доньок і двох синів). Відповідно до Указу Президента України вона удостоєна звання «Мати-героїня». Почесну відзнаку багатодітній хмельничанці сьогодні вручив міський голова Олександр Симчишин.

«Мені дуже приємно вручати подібні нагороди, - зізнається міський голова Олександр Симчишин. – Переконаний, що українців має бути багато. Сам показую такий приклад, бо у мене є троє синів. Маючи трьох дітей, розумію, що таке п’ятеро. Вважаю, що справді щаслива людина та, в якої багато дітей. Потім, дасть Бог, буде багато онуків. І коли за столом збирається велика родина, це дуже приємно».

alt

Олександр Сергійович додав, що особливо приємно йому вітати ті родини, в яких діти досягають значних висот, добре навчаються й успішно реалізовують себе у житті, займають своє важливе місце у розбудові нашої держави.
Саме такою є родина Гаврилюків. Разом з Наталією Леонідівною до кабінету міського голови завітали її чоловік та четверо дітей. Наймолодшому сину 9 років, найстаршій дочці, яка закінчила навчання у Київському інституті музики імені Р. Глієра, – 22. Старший син закінчив Львівський військовий ліцей імені Героїв Крут.
У місті Хмельницькому зареєстровано 128 багатодітних жінок, удостоєних почесного звання України “Мати-героїня”.
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02