Developed by JoomVision.com

armiya

Konkyrs

Пошук по сайту

anonsvacansy
 
 
Links
ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС
Четвер, 29 червня 2017, 14:37

Відповідно до розпорядження міського голови оголошується конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу енергоменеджменту Хмельницької міської ради.

Вимоги до претендентів: громадянство України, повна вища технічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, навички роботи на комп’ютері та оргтехніці, вільне володіння державною мовою, відсутність заборон, визначених частинами третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», без вимог до стажу роботи.

Для участі в конкурсі необхідно подати заяву про участь в конкурсі, належним чином оформлену особову картку (форма П2-ДС) з відповідними додатками, фотокартку розміром 4х6, копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня, копію першої та другої сторінок паспорта громадянина України, копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків, декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України "Про засади запобігання і протидії корупції", письмову згоду на обробку персональних даних, заяву про відсутність заборон та згоду на проведення перевірки, передбачених Законом України «Про очищення влади», копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних), довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності), а також успішно  скласти  іспит  (додаткова   інформація   надається   кадровою  службою,  тел.  65-03-29).

Заяви приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації даного оголошення за адресою: м. Хмельницький, вул. Гагаріна, 3, к. 109.

(оголошення опубліковане в газеті Хмельницької міської ради "Проскурів" №25 від 29 червня 2017 року)

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02