Увага! Оприлюднено для обговорення проект регуляторного акта
Четвер, 13 липня 2017, 11:30

Відповідно до вимог Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” оприлюднюється проект рішення “Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору суб’єктів господарювання для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування в м. Хмельницькому та складу конкурсного комітету по відбору суб’єктів господарювання для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування в м. Хмельницькому”.

Запропонованим проектом рішення виконавчого комітету пропонується залучення на конкурсних засадах суб'єкта господарювання для виконання ним функцій з організації та управління рухом міського пасажирського транспорту шляхом впровадження єдиної автоматизованої системи інформаційного забезпечення пасажирських перевезень (системи GPS-моніторингу транспорту) для отримання достовірної інформації про роботу перевізників всіх форм власності, покращення якості пасажирських перевезень.
З повним текстом проекту та аналізу регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Хмельницької міської ради www.khmelnytsky.com (розділ «Регуляторна політика»).
Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються в письмовому вигляді протягом одного місяця (30 календарних днів) з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу за адресою: м. Хмельницький, вул. Сковороди, 12, тел. 79-55-25, 79-55-77.
Електронна адреса – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02