Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про внесення змін до комплексної Програми реалізації молодіжної політики та розвитку фізичної культури і спорту у м.Хмельницькому на 2017-2021 роки"
Вівторок, 01 серпня 2017, 09:15

 

 

 

Про внесення змін до комплексної Програми реалізації молодіжної політики та розвитку фізичної культури і спорту у м.Хмельницькому на 2017-2021 роки

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, з метою фінансової підтримки і заохочення до подальшої професійної діяльності тренерів, вихованці яких досягли високих результатів на всеукраїнських та міжнародних змаганнях, представляючи місто Хмельницький, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про фізичну культуру і спорт”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до комплексної Програми реалізації молодіжної політики та розвитку фізичної культури і спорту у м.Хмельницькому на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням позачергової десятої сесії Хмельницької міської ради від 29.12.2016 року №1 доповнивши пункт 2.5. “Розвиток спорту вищих досягнень” розділу ІІ Програми підпунктом 2.5.6. наступного змісту:

“Виплачувати премію кращим тренерам міста”.

 

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови Г.Мельник та управління молоді та спорту.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадського суспільства, свободи слова та інформації.

 

 

Міський голова О.Симчишин

Останнє оновлення на Середа, 02 серпня 2017, 09:50
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02