Developed by JoomVision.com
Відбудеться засідання постійної комісії
Середа, 30 серпня 2017, 14:49

31 серпня о 10.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

1. Про розгляд звернення директора комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою міста М.Дроздова щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під паркову зону по вул. Озерній.

Запрошені: Дроздов М.М. - директор комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою міста

 

2. Про повторний розгляд звернення гр. Площинського В.А. щодо надання у власність земельної ділянки по вул. Верхній, 6 для ведення особистого селянського господарства.

Запрошені: Площинський Володимир Анатолійович

 

3. Про повторний розгляд звернення Овчарука М.М. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Ланок, 9.

 

4. Про розгляд звернення ТОВ ВТП-Кафе «Політ» щодо надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1154 га по вул. Пілотській,2 під виробничу базу, що перебуває в постійному користуванні підприємства на підставі державного акту на право постійного користування, виданого 30.12.1993р.

Запрошені: Козловський Микола Юрійович

 

5. Про повторний розгляд звернення Халат Г.П. щодо винесення на розгляд сесії міської ради питання щодо надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки площею 0,2047 га по вул. Глушенкова,2 для ведення особистого селянського господарства.

Запрошені: Файхнер Тетяна Вікторівна – представник гр. Халат Г.П.

 

6. Про розгляд звернення гр. Цейчукової В.М. щодо винесення на розгляд сесії міської ради питання стосовно надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1644 га по вул. Лезнівській,29А для обслуговування водонапірної башти та артезіанської свердловини та надання її в оренду.

 

7. Про повторний розгляд звернення гр. Ковальчука С.В. щодо винесення на розгляд сесії міської ради питання стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Кармелюка,3 площею 0,0635 кв.м для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

 

8. Про повторний розгляд звернення ТОВ «Ратекс» щодо перенесення тимчасової споруди, яка розташована по вул. Курчатова,6 (на тр. зуп. «Завод Нева» ) на вул. П.Мирного (між житловими будинками №31 та №33) у зв’язку із завершенням будівництва торгово-офісного приміщення.

Запрошені: Гоза В.С. – комерційний директор ТОВ «Ратекс»

 

9. Про розгляд звернення гр. Богдан Л.А. щодо можливості перенесення двох згрупованих тимчасових споруд зі зміною фасадів та виготовлення паспорту прив’язки з вул. Бандери,133 на перехрестя вулиць Кам’янецької – Громової або перехрестя вул. Кам’янецької – прв. Кам’янецький.

Запрошені: Богдан Людмила Анатоліївна

 

10. Про розгляд звернення гр. Богдана С.В. щодо можливості перенесення двох згрупованих тимчасових споруд зі зміною фасадів та виготовлення паспорту прив’язки з перехрестя вулиць П.Мирного-Залізняка (біля озера) на вул. Львівське шосе (біля з-ду «Катіон») або навпроти магазину «Економ 10».

Запрошені: Богдан Сергій Васильович

 

11. Про розгляд звернення гр. Богдана С.В. щодо можливості перенесення трьох згрупованих тимчасових споруд зі зміною фасадів та виготовлення паспорту прив’язки з вул. Чорновола (навпроти буд. №178) на перехрестя вулиць Чорновола – Ціолковського.

Запрошені: Богдан Сергій Васильович

 

12. Про повторний розгляд звернення учасника АТО Керницького П.Р. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по прс. Миру,102/7, бокс 22 для будівництва індивідуального гаража.

 

13. Про повторний розгляд звернення учасника бойових дій Блізніченка С.В. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по прс. Миру,102/7, бокс 20 для будівництва індивідуального гаража.

 

14. Про повторний розгляд звернення учасника бойових дій Козака В.М. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по прс. Миру,102/7, бокс 19 для будівництва індивідуального гаража.

 

15. Про повторний розгляд звернення гр.Кочмарука В.М. щодо вирішення питання забезпечення вільного проходу між будинками №68 та №70 по прв. Ювілейному.

 

16. Про розгляд звернення ЖБК «Подільській край» щодо звільнення від сплати пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури.

 

17. Про розгляд звернення ТОВ «Укрстандарт» з проханням не застосовувати коефіцієнт 12 при укладанні договору оренди земельної ділянки по вул. Трудовій,6-Д.

 

18. Про розгляд звернення голови правління Хмельницької обласної спілки споживчих товариств щодо надання дозволу на поділ земельної ділянки по вул. Кооперативній,5.

Запрошені: Весна Наталія Олександрівна – представник за дорученням

 

19. Про розгляд звернення ТОВ «Лендбудгруп» щодо погодження проекту землеустрою щодо  зміни цільового призначення в межах категорії земель «Землі житлової та громадської забудови» з «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для обслуговування об’єктів торгівлі (магазин) на “для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Львівське шосе,6 без погодження меж суміжним землекористувачем ТОВ «Торговий Дім «Тісса».

 

20. Про розгляд звернення гр. Романюка В.В. щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у зв’язку зі зміною цільового призначення з «03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – землі житлової та громадської забудови» на «02.01 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) – землі житлової та громадської забудови» загальною площею 1200 кв.м по вул.Ювілейній,71/2.

 

21. Про розгляд звернення голови ОСББ «Світанок» щодо вивчення ситуації на місцевості стосовно існування огорожі  між прибудинковими територіями будинків №8/1 та №12 по вул. Мазура.

 

22. Про розгляд звернення гр. Рибченко Ю.А. щодо демонтажу огорожі та воріт, встановлених ОСББ «Щасливий» по вул. Інститутській,6А.

 

23. Про повторний розгляд звернення ТОВ “Технічний центр “Поділля-Інвест” щодо надання дозволу на встановлення 2-х павільйонів для здійснення підприємницької діяльності площею 2,4м*6м на власній земельній ділянці по вул. Вінницькій, 1/1 та видачі паспортів прив’язки.

 

23/1. Про розгляд звернення гр. Власика А.В. щодо не надання дозволу ТОВ “Технічний центр “Поділля-Інвест” на встановлення тимчасових споруд по вул. Вінницькій, 1/1.

 

24. Про розгляд звернення ПМП «Скіф» щодо внесення змін в рішення постійної комісії від 10.08.2017 у питання №13 «Про розгляд звернення ПМП «Скіф» щодо надання згоди на розробку проекту землеустрою на земельну ділянку під автомобільну стоянку для індивідуального транспорту площею 1864 кв.м по вул. Купріна,65», змінивши площу 1864 кв.м на площу 2615 кв.м у зв’язку із невідповідністю координат земельної ділянки до фактичного використання.

 

25. Про розгляд звернення ПМП «Скіф» щодо надання дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки площею 2400 кв.м по вул. Купріна,65, наданої підприємству в постійне користування для влаштування автомобільної стоянки, у зв’язку з невідповідністю координат земельної ділянки до фактичного використання.

 

26. Про повторний розгляд звернення громадян Радченко Л.А. та Іваниці Л.П. щодо затвердження плану благоустрою території, яка розташована поряд з ділянкою по вул. Городній,1/2.

 

27. Про повторний розгляд звернення гр. Ковальської Л.С. щодо поновлення договору оренди земельної ділянки площею 202 кв.м по вул. Шевченка,89.

 

28. Про розгляд звернення гр. Аксамитовської О.В. щодо поділу земельної ділянки та вилучення частки по вул. Сободи,10 з подальшим винесенням даного питання на сесію міської ради.

 

29. Про розгляд звернення гр. Ковальської А.А. щодо поділу земельної ділянки та вилучення частки по вул. Сободи,12 з подальшим винесенням даного питання на сесію міської ради.

 

30. Про розгляд звернення гр. Терещенко Н.А. щодо поділу земельної ділянки та вилучення частки по вул. Подільській,117 з подальшим винесенням даного питання на сесію міської ради.

 

31. Про розгляд звернення громадян Вовк В.В., Бровченко Т.А. та Вовк Ю.В. щодо поділу земельної ділянки та вилучення частки по вул. Подільській,119 з подальшим винесенням даного питання на сесію міської ради.

 

32. Про повторний розгляд звернення гр. Коновальчук А.Б. стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Трудовій, 70 та Мельника П.С. щодо виставлення на аукціон земельної ділянки по вул. Трудовій, 70.

 

33. Про розгляд звернення гр. Глущенко Н.П. стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Вайсера, 67 для ведення особистого селянського господарства.

 

34. Про розгляд звернення гр. Муляр К.В. стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража площею 21 кв.м за адресою: м. Хмельницький, вул. Ранкова,1/1, гаражний кооператив «Фортуна», блок Ж, бокс 21.

 

35. Про розгляд звернення ТОВ «Сімадекс-Термопласт» щодо поділу земельної ділянки площею 15099 кв.м по вул. Курчатова, 8/8 на три ділянки, а саме: діл. №1 – площею 5880 кв.м, діл. №2 – площею 9060 кв.м, діл. №3 – площею 159 кв.м.

 

36. Про повторний розгляд звернення ТОВ «Приватна справа» щодо зарахування коштів в рахунок пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури за виконані роботи по влаштуванню та мощенню бетонною плиткою пішохідної алеї.

 

37. Про розгляд звернення гр. Горчинського В.В. щодо надання дозволу на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по вул. Франка,19  на власній земельній ділянці.

 

38. Про розгляд звернення ТОВ «Платинумбуд» щодо надання дозволу на встановлення тимчасової споруди відділу продажу нерухомості на розі вулиць Кам’янецької – Подільської на період будівництва житлового комплексу.

 

39. Про розгляд звернення ТОВ «Проскурівкнига» щодо надання дозволу на перенесення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності з вул. Зарічанської (в р-ні магазину «Електроніка») на протилежну сторону вулиці поряд з кіоском «Всесвіт-Преса» у зв’язку з аварійним станом самопливного каналізаційного колектора.

 

40. Про розгляд звернення ДП «Оріт» з проханням не застосовувати під час розрахунку орендної плати за земельну ділянку площею 2186 кв.м по вул. Кам’янецькій,122, 122/1 коефіцієнт кратності 12.

 

41. Про повторний розгляд звернення ТОВ «Ньюком» щодо надання згоди на розробку матеріалів щодо надання дозволу на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під автозаправочну станцію, вулканізаційний пункт, мийку, адмінбудинок та бар площею 0,2420 га по вул. П.Мирного,5/1, що перебуває в постійному користуванні товариства.

 

42. Про розгляд звернення гр. Кухар О.М. щодо зміни цільового використання земельної ділянки площею 996 кв.м по прв. Трудовому, наданої в оренду під городництво, на «для ведення особистого селянського господарства»  та передачі її у власність.

 

43. Про повторний розгляд питання щодо надання у власність земельних ділянок гр. Рогожі О.М. по вул. Озерній, 8/6 та гр. Марценкову І.Б. по вул. Озерній, 8/2А для будівництва і обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд.

 

44. Про повторний розгляд питання щодо надання у власність земельної ділянки гр. Гулі О.В. площею 0,0700 га в обслуговуючому кооперативі «Керамік» для ведення садівництва.

 

45. Проект рішення «Про внесення змін до рішення 37-ої сесії Хмельницької міської ради від 30.04.2014 року №23 «Про затвердження інформаційних і технологічних карток адміністративних послуг, які надаються Хмельницькою міською радою».

 

46. Проект рішення «Про розгляд пропозицій комісії з розгляду земельних спорів» (Вельський Л.С.)

 

47. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Кохаєва Н.В.)

 

48. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Майстер З.А.)

 

49. Проект рішення «Про припинення права користування частинами земельних ділянок та надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Вишпольська Г.В.)

 

50. Проект рішення «Про припинення права користування частиною земельної ділянки та надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Хома А.С.)

 

51. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки» (Мельник І.М.)

 

52. Проект рішення «Про припинення права користування частиною земельної ділянки та надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Заярнюк Д.С.)

 

53. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Бойко А.І.)

 

54. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки в оренду громадянці» (Орлик Т.Д.)

 

55. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам, втрату чинності» (Духневич О.В.)

 

56. Проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність громадянину» (Танчук В.В.)

 

57. Проект рішення «Про припинення права користування земельними ділянками за згодою сторін та надання земельних ділянок в оренду фізичній особі» (ПАТ «Лада-Поділля»)

 

58. Проект рішення «Про надання юридичним особам дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, постійне користування зі зміною цільового призначення» (ТОВ «Деніокс»)

 

59. Проект рішення «Про надання юридичним особам дозволу на поділ земельних ділянок» (КП по будівництву, ремонту та експлуатації доріг)

 

60. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх в постійне користування юридичним особам» (УЖКГ)

 

61. Про повторний розгляд проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянам та зміну її цільового призначення» (Шинкарук Т.М.)

 

62. Про повторний розгляд проекту рішення «Про надання юридичній особі дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду» (ПП «Вітал»)

 

63. Про повторний розгляд проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у зв’язку із зміною цільового призначення» (ПП «Поділля-Будінвест»)

 

64. Про повторний розгляд проекту рішення «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення» (ХПВТП «Алмаз»)

 

65. Про повторний розгляд проекту рішення «Про передачу земельних ділянок в державну власність»

 

66. Проект рішення «Про непоновлення договору оренди землі фізичним особам» (Павлюк Є.Р.)

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02