Developed by JoomVision.com
Відбудеться засідання постійної комісії
Середа, 04 жовтня 2017, 18:20

5 жовтня о 10.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

1. Про повторний розгляд звернень громадян Вовк В.В., Бровченко Т.А. та Вовк Ю.В., Аксамитовської О.В., Терещенко Н.А., Ковальської А.А. щодо  поділу земельної ділянки по вул. Подільській,115 та приватизації земельних ділянок  під власним майном.

Запрошені:  громадяни Вовк В.В., Бровченко Т.А. та Вовк Ю.В., Аксамитовська О.В., Терещенко Н.А., Ковальська А.А.

представник ТОВ «Гранд-Палас»

 

2. Про розгляд питання щодо сплати ПП «Форвард» коштів на відшкодування боргу за перенесення військових складів в с. Богданівці пропорційно забудованої земельної ділянки по вул. Старокостянтинівське шосе,2/1-Г. .

Запрошені: представник ПП «Форвард»

 

3. Про повторний розгляд звернення громадян Сенкевич Н.С., Кухала О.В. та Мельникова А.І. щодо надання дозволу на зрізання дерева з метою влаштування під’їзду до земельної ділянки по вул. Вітанова,9. – розглянути за участю депутата С.Воронецького.

 

4. Про розгляд запиту на отримання публічної інформації від директора ПМП «СПТ» Яцемірського Р.М. щодо причини призупинення дій, направлених надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок по вул. Львівське шосе,14-В.

Запрошені: Яцемірський Роман Миколайович – директор ПМП «СПТ»

 

5. Про розгляд звернення гр. Поворозник Л.М. щодо поділу земельної ділянки по вул. Курчатова,6-В площею 0,3155 га для обслуговування транспортного цеху.

Запрошені: Поворозник Людмила Миколаївна

 

6. Про повторний розгляд питання щодо існування огорожі  між прибудинковими територіями будинків №8/1 та №12 по вул. Мазура ( ОСББ «Світанок», ОСББ «Глорія»)

Запрошені: голова ОСББ «Світанок», голова ОСББ «Глорія», представник УЖКГ

 

7. Про розгляд звернення ТОВ «М’ясний двір Поділля» щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під виробничий комплекс по переробці м’яса по вул. Гайдара,1 площею 6,3877 га, в т.ч. діл. №1 – площею 5,3871 га, діл. №2 – площею 1,0006 га.

Запрошені: директор ТОВ «М’ясний двір Поділля» - А.Грибчик

 

 

8. Про розгляд звернення гр.Міхалець В.С. щодо надання в оренду земельної ділянки з правом викупу для лбудівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Львівське шосе,47.

Запрошені: Міхалець Валентина Степанівна

 

9. Про розгляд звернення директора Хмельницького заводу «Полімер» щодо надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0.4200 га по вул. Пілотській, 77/3 зі зміною конфігурації земельної ділянки.

Запрошені: представник Хмельницького заводу «Полімер»

 

10. Про розгляд звернення комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою міста щодо винесення на розгляд сесії міської ради питання стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,4807 га по вул. Львівське шосе (навпроти будинків №27, 29, 31) під сквер без погодження меж суміжним землекористувачем СВ НВП «Елікон».

Запрошені: Дроздов Микола Миколайович - директор комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою міста

 

11. про розгляд звернення ОСББ «Скай» щодо відведення земельної ділянки площею 0.1479 га по вул. Парковій,2/1А під благоустрій прибудинкової території.

Запрошені: Бровко С.А. – голова ОСББ «Скай»

 

12. Про повторний розгляд звернення Халат Г.П. щодо винесення на розгляд сесії міської ради питання щодо надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки площею 0,2047 га по вул. Глушенкова,2 для ведення особистого селянського господарства.

Запрошені: представник гр. Халат Г.П.

 

13. Про розгляд звернення гр. Цейчукової В.М. щодо винесення на розгляд сесії міської ради питання стосовно надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1644 га по вул. Лезнівській,29А для обслуговування водонапірної башти та артезіанської свердловини та надання її в оренду.

 

14. Про повторний розгляд звернення гр. Ковальчука С.В. щодо винесення на розгляд сесії міської ради питання стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Кармелюка,3 площею 0,0635 кв.м для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

 

15. Про повторний розгляд питання щодо виділення земельних ділянок по прс. Миру,102/7, бокс 22 для будівництва індивідуальних гаражів згідно звернень громадян:

- учасник АТО Керницький П.Р. (бокс №22);

- учасник бойових дій Блізніченко С.В. (бокс №20),

- учасник бойових дій Козак В.М. (бокс №19)

- учасник АТО Марущак В.В. (бокс №16);

- учасник АТО Слободян В.В. (бокс №18);

- учасник АТО Яресько П.І. (бокс №17);

- гр. Соленцова Г.М. (бокс №23);

- гр.Кабальська Л.А. (бокс №24)

16. Про повторний розгляд звернення громадян Радченко Л.А. та Іваниці Л.П. щодо затвердження плану благоустрою території, яка розташована поряд з ділянкою по вул. Городній,1/2.

 

17. Про повторний розгляд звернення гр.Кочмарука В.М. щодо вирішення питання забезпечення вільного проходу між будинками №68 та №70 по прв. Ювілейному.

 

18. Про повторний розгляд звернення ТОВ «Ньюком» щодо надання згоди на розробку матеріалів щодо надання дозволу на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під автозаправочну станцію, вулканізаційний пункт, мийку, адмінбудинок та бар площею 0,2420 га по вул. П.Мирного,5/1, що перебуває в постійному користуванні товариства.

Запрошені: Калюжна Тетяна Олександрівна – депутат міської ради

 

19. Про повторний розгляд звернення Осіпенко О.А. щодо припинення права оренди земельною ділянкою площею 0,0120 га по вул. Курчатова,10/2 для обслуговування приміщення майстерні транспортного цеху в зв’язку з невикористанням даної ділянки в повному обсязі та передати в оренду земельну ділянку площею 0,0096 га.

 

20. Про повторний розгляд питання щодо надання дозволу гр. Мудрик С.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 100 кв.м з метою передачі у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Повстанській, 48/1, бокс 1.

 

21. Про розгляд звернення гр.Козака М.І. щодо надання дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки площею 0.0455 га по вул. С.Бандери,7А, що перебуває у власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

 

22. Про повторний розгляд звернення ТОВ «Приватна справа» щодо зарахування коштів в рахунок пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста за виконані роботи по влаштуванню та мощенню бетонною плиткою пішохідної алеї.

 

23. Про розгляд звернення гр.Мельника І.М. щодо прийняття в комунальну власність територіальної громади міста під’їзду до земельної ділянки по вул. Прибузькій,15/1, побудованого поза межами земельної ділянки, вартістю 119588 грн. та зменшення розміру пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

 

24. Про розгляд звернення ТОВ «Техінсервіс 777» щодо заперечення у відведенні земельної ділянки ТОВ «Вісла», яка межує з ділянкою по вул. Вінницьке шосе,6, що перебуває в постійному користуванні ТОВ «Техінсервіс 777».

Запрошені: Мороз Валентина Володимирівна – директор ТОВ «Техінсервіс 777»

 

25. Про розгляд звернення голови правління гаражного кооперативу «Новатор» Щепінського В.Г. щодо внесення змін до плану зонування території м. Хмельницького.

 

26. Про розгляд звернення ПФ «Імунітет» щодо доповнення комплексної схеми розміщення тимчасових стаціонарних споруд для провадження підприємницької діяльності  тимчасовою спорудою павільйоном площею 55 кв.м для торгівлі лікарськими засобами (аптека) по вул. Шевченка, 6/1 (тр.зуп. «Міський суд» рух в напрямку залізничного вокзалу).

 

27. Про розгляд звернення гр. Гобчака Д.Є. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0646 га в садівничому товаристві «Роднічок».

 

28. Про розгляд звернення гр. Кравчук Л.І. з проханням не застосовувати коефіцієнт 12 для розрахунку розміру орендної плати за земельну ділянку по вул. Проскурівського підпілля,66.

 

29. Про розгляд звернення ПП «Будінвест Поділля» щодо припинення договору оренди земельної ділянки по вул. Прибузькій, 8 шляхом його розірвання в зв’язку із закінченням будівництва багатоповерхового житлового будинку та передачі його на баланс ОСББ «Володимирський».

 

30. Про розгляд звернення

 

31. Про розгляд звернення Управління СБУ у Хмельницькій області щодо виділення земельної ділянки площею 0,90 га по вул. П.Мирного, 14 під будівництво багатоквартирного житлового будинку для будівництва житла для військовослужбовців Управління, в тому числі й для учасників бойових дій (учасників АТО) та членів їх сімей та звернення Управління СБУ у Хмельницькій області щодо виділення земельної ділянки під будівництво багатоквартирного житлового будинку для будівництва житла для військовослужбовців Управління, в тому числі й для учасників бойових дій (учасників АТО) та членів їх сімей взамін ділянок по вул. Інститутській, 6/2, вул. Грушевського, 74/1 та вул. Грушевського, 66/1, що перебувають в постійному користування  Управління СБУ у Хмельницькій області.

 

32. Про розгляд звернення Гарбузюк О.В. щодо внесення зміни в п.15 договору оренди землі від 04.03.2014, змінивши слова «під будівництво спортивного комплексу» на слова «під будівництво багатоповерхового багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими торгівельними, спортивно-оздоровчими приміщеннями та паркінгом».

 

33. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці та зміну її цільового призначення» (Дідик Н.В.)

 

34. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки в оренду громадянці» (Пославська Ж.М.)

 

35.Проект рішення «Про надання громадянці дозволу на поділ земельної ділянки» (Каськова Л.П.)

 

36.Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Рібий Я.В.)

 

37. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Біницька О.П.)

 

38.Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» (Боруца М.С.)

 

39. Проект рішення «Про припинення права користування частинами земельної ділянки та надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Марценко А.А.)

 

40. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам та зміну їх цільового призначення» (Приступа П.В.)

 

41. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Бесчасний С.С.)

 

42. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Бобко О.П.)

 

43. Проект рішення «Про надання юридичній особі згоди на відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» (УЖКГ)

 

44. Проект рішення «Про скасування рішень міської ради та пункту рішення сесії міської ради»

 

45. Проект рішення «Про припинення права користування земельними ділянками, розірвання договорів оренди землі за згодою сторін та надання земельних ділянок в оренду юридичним та фізичним особам» (Шалига Є.В.)

 

46. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у зв’язку із зміною цільового призначення» (ПП «Статус Скай»)

 

47. Проект рішення «Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення» (Аветян Г.Р.)

 

48. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх в оренду» (ПП «Алмаз-Плюс»)

 

49. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх в оренду, постійне користування, внесення змін в рішення сесії міської ради» (ТОВ-ВКФ «Інна»)

 

50. Проект рішення «Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду» (ПАТ «Хмельницькобленерго»)

 

51. Про розгляд звернення гр. Орлова О.Б. щодо повторного розгляду питання стосовно надання земельних ділянок по вул. Трудовій, 6/1В, 6/1Г в оренду для обслуговування складського приміщення, нежитлового приміщення та торгівельного павільйону зі складським приміщенням та проекту рішення «Про припинення права користування  земельними ділянками за згодою сторін та надання земельних ділянок в оренду фізичній особі» (ПАТ «Лада-Поділля»)

 

52. Про розгляд звернень ТОВ «Деніокс та Релігійної громади Преподобного Іова Почаївського Української православної церкви Київського патріархату щодо повторного розгляду проекту рішення «Про надання юридичним особам дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, постійне користування зі зміною цільового призначення» (ТОВ «Деніокс»)

 

53. Проект рішення «Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, постійне користування» (ТОВ «Промбуд-1»)

 

54. Проект рішення «Про надання згоди на відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (ДНЗ №15 «Червона шапочка»)

 

55. Про розгляд звернення ПФ «Селена Сервіс» щодо повторного розгляду проекту рішення «Про надання юридичній особі згоди на відновлення меж земельної ділянки» (ПФ «Селена Сервіс»).

 

56. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці та зміну її цільового призначення» (Зюлковська О.А.)

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02