Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про погодження Інвестиційної програми міського комунального підприємства «Хмельницькводоканал» на плановий період (2018р.)"
Четвер, 12 жовтня 2017, 13:17

 

 

 

 

Про погодження Інвестиційної програми міського комунального підприємства «Хмельницькводоканал» на плановий період (2018р.)

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, з метою забезпечення економічної діяльності та господарської необхідності проектування і будівництва нових, розширення та модернізації діючих мереж з водопостачання та водовідведення і на виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.12.2012 року №630 «Про затвердження порядків розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб'єктів господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення» та постанови Національної комісії, що здійснює  державне регулювання у сфері комунальних послуг від 14.12.2012 року №381 «Про затвердження порядків розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб'єктів господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Погодити Інвестиційну програму міського комунального підприємства «Хмельницькводоканал» на плановий період (2018р.) (додається).

 

2. Відповідальність за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А.Нестерука та міське комунальне підприємство «Хмельницькводоканал».

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації і використання майна територіальної громади міста.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 

Пояснювальна записка до інвестиційної програми

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02