Developed by JoomVision.com

Бюджет міста

Фінансове управління Хмельницької міської ради

29000, м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 56

тел/факс: (0382) 76-53-15, тел: 65-61-58, 72-06-43, 73-44-35, 79-52-36

financial@rada.khmelnytsky.com

 

Начальник управління: Ямчук Сергій Миколайович

 

Положення про управління

 Міністерство фінансів України - офіційний сайт

 

 Відкритий бюджет (Візуалізація) 

 

 open budgetmfu2

 

 

 

 

 

  

 

Відбудеться засідання постійної комісії
П'ятниця, 03 листопада 2017, 17:52

7 листопада о 10.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста

 

1. Про розгляд звернення мешканців вул. Джумаківка (м-ну Лезневе) щодо асфальтування дороги (проектна документація виготовлена) та облаштування освітлення даної вулиці (проектна документація виготовлена).

Запрошені: Барабаш Микола Іванович – депутат міської ради

 

2. Про розгляд звернення Трач В.М. щодо надання дозволу на відключення від централізованого опалення КП «Південно-Західні тепломережі».«

Запрошені:   Трач Веліна Марянівна

представник КП «Південно-Західні тепломережі»

 

3. Про розгляд звернення ГО «Рідне місто» щодо винесення на аукціон орендованого нежитлового цокольного приміщення площею 61,5 кв.м, що знаходиться по вул. Кам»янецькій,82 та перебуває на балансі МКП по утриманню нежитлових приміщень комунальної власності.

 

4. Про розгляд проектів рішень, які виносяться на розгляд виконавчого комітету

4.1. «Про продовження строку оренди нежитлових приміщень міської комунальної власності”.

4.2. Проект рішення на розгляд виконавчого комітету «Про продовження строку оренди Національній академії Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького приміщень міської  комунальної  власності в будівлі  по вул. Проскурівській,44».

4.3. Проект рішення на розгляд виконавчого комітету “Про передачу в оренду бюджетним установам нежитлових приміщень міської комунальної власності“;

4.4. Проект рішення на розгляд виконавчого комітету “Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо передачі в погодинне тимчасове безоплатне користування  нежитлового приміщення міської комунальної власності в будівлі навчально-виховного комплексу № 10 м. Хмельницького по  вул. Водопровідній, 9 А”.

4.5. Проект рішення на розгляд виконавчого комітету "Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо надання дозволу на передачу в суборенду частини нежитлового приміщення міської комунальної власності по вул. Ранковій, 1”.

4.6. Проект рішення на розгляд виконавчого комітету “Про втрату чинності рішення виконавчого комітету від 11.05.2017 №285”.

4.7. Проект рішення на розгляд виконавчого комітету “Про розгляд заяви ПП “Медівік”.

4.8. Проект рішення на розгляд виконавчого комітету “Про розірвання договорів тимчасового безоплатного користування нежитлових приміщень міської комунальної  власності та  втрату чинності  рішень  виконавчого  комітету  та  пункту рішення виконавчого комітету”.

4.9. Проект рішення на розгляд виконавчого комітету “Про розірвання договорів оренди  нежитлових приміщень  міської  комунальної  власності та втрату чинності пунктів додатків до рішень та підпунктів рішень виконавчого комітету”.

4.10. Проект рішення на розгляд виконавчого комітету “Про погодження умов передачі в оренду нежитлових  приміщень  міської  комунальної власності“.

4.11. Проект рішення на розгляд виконавчого комітету “Про передачу в оренду нежитлових приміщень міської комунальної власності».

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02