Developed by JoomVision.com
Відбудеться засідання постійної комісії

10 листопада о 10.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

1. Про розгляд звернення Глуховської Л.П. щодо виділення земельної ділянки по вул. Північній,31/1 для ведення особистого селянського господарства.

Запрошені: Глуховська Людмила Пилипівна

 

2. Про повторний розгляд звернення ТОВ «Сімадекс-Термопласт» щодо поділу земельної ділянки площею 15099 кв м по вул. Курчатова,8/8 на три ділянки.

Запрошені: Стриковська Чеслава Антонівна – директор ТОВ «Сімадекс-Термопласт»

 

3. Про розгляд звернення депутата міської ради Л.Головко щодо повторного розгляду питання стосовно надання дозволу Горчинському В.В. на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по вул. Франка, 17 на власній земельній ділянці.

Запрошені: Горчинський Василь Васильович

 

4. Про розгляд звернення КЕВ м. Хмельницького щодо надання дозволу на виготовлення технічних документацій, а саме:

- щодо інвентаризації земельної ділянки військового містечка №1 Хмельницького гарнізона Державі Україна в особі Міністерства оборони України загальною площею 49,05 га для розміщення та постійної діяльності Збройних сил України (землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення);

- щодо інвентаризації земельної ділянки військового містечка №25 Хмельницького гарнізона Державі Україна в особі Міністерства оборони України загальною площею 64,775 га для розміщення та постійної діяльності Збройних сил України (землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення);

- щодо інвентаризації земельної ділянки військового містечка №43 Хмельницького гарнізона Державі Україна в особі Міністерства оборони України загальною площею 16,47 га для розміщення та постійної діяльності Збройних сил України (землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення).

Запрошені: Миленька Ганна Володимирівна – представник КЕВ м. Хмельницький

 

5. Про розгляд звернення Заславської Л.О. щодо надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 82 кв.м по вул. Трудовій,11/3.

Запрошені: Заславська Лідія Олександрівна

 

6. Про розгляд звернення житлово-будівельного кооперативу «Відродження» щодо звільнення їх від виконання зобов’язань стосовно пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького у зв’язку з будівництвом багатоквартирного житлового будинку по прс. Миру,94/1В.

Запрошені: Янюк Аліса Миколаївна – представник ЖБК «Відродження»

 

7. Про повторний розгляд звернення Рибченко Ю.А.  та звернення Самсоненко Б.В. (власник магазину «Гранат») щодо демонтажу огорожі та воріт, встановлених ОСББ «Щасливий» по вул. Інститутській,6А.

Запрошені: Савченко Оксана Володимирівна – представник Рибченко Ю.А.

Самсоненко Богдан Віталійович - власник магазину «Гранат»

Мельник Станіслав Геннадійович – депутат міської ради

 

8. Про повторний розгляд питання щодо поділу земельної ділянки по вул. Гастелло,15

Запрошені: керівник Хмельницького регіонального управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»

 

9. Про розгляд звернення ПАТ «Хмельницькобленерго» щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1000 кв м по вул. Свободи,15/3 у зв’язку з необхідністю змінити конфігурації земельної ділянки (без зміни її загальної площі)

Запрошені: Залевський Олег Олексійович – начальник відділу ВКБ ПАТ «Хмельницькобленерго»

 

10. Про розгляд звернення ФОП Аветяна Г.Р. щодо надання дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Трудовій, 5/2-А площею 3000 м2 кадастровий номер 6810100000:18:003:0020 зі зміною цільового призначення з «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі - землі житлової та громадської забудови» на “для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури - землі житлової та громадської забудови”.

Запрошені: Аветян Георгій Рафікович

 

11. Про повторний розгляд питання щодо надання Юрчук Тетяні Павлівні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва по вул. Польовій.

 

12. Про повторний розгляд звернення Халат Г.П. щодо надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки площею 0,2047 га по вул. Глушенкова,2 для ведення особистого селянського господарства.

Запрошені: гр.Халат Г.П.

Воронецький Словян Ількович – депутат міської ради

 

13. Про розгляд звернення гр. Цейчукової В.М. щодо винесення на розгляд сесії міської ради питання стосовно надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1644 га по вул. Лезнівській,29А для обслуговування водонапірної башти та артезіанської свердловини та надання її в оренду.

Запрошені: гр.Цейчукова В.М.

 

14. Про розгляд звернення Вельської О.Л. щодо передачі їй у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд площею 6 соток по вул. Осінній, 20.

Запрошені: Вельська Ольга Леонідівна

 

15. Про розгляд звернення ПФ «Селена Сервіс» щодо повторного розгляду питання стосовно надання дозволу на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2338 га по вул. Парковій,2.

Запрошені: Лишень Олег Павлович – директор ПФ «Селена Сервіс»

 

16. Про розгляд звернення ФОП Максимовича В.Б. щодо вирішення спірного питання стосовно відновлення меж земельної ділянки по вул. Курчатова,6.

Запрошені: Максимович В.П. - заявник

Музика С.М. – орендар суміжної земельної ділянки (вул. Курчатова,6/3а)

 

17. Про розгляд звернення ТОВ «Космо Плюс» про не застосування коефіцієнту 12 при розрахунку орендної плати за земельну ділянку по вул.Пілотській,10/2.

 

18. Про розгляд питання щодо самовільно збільшених тимчасових споруд.

Доповідає: Сідлецька Руслана Сигізмундівна

 

19. Про розгляд звернення ТОВ «Магія Пласт» про не застосовування коефіцієнту 12 при розрахунку орендної плати за земельну ділянку по вул. Курчатова,118/2.

 

20. Про розгляд звернення Мисик М.Я. та Федчишиної І.Ю. щодо надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0800 га по вул. Свободи,6/1А зі зміною конфігурації земельної ділянки без зміни її площі.

 

21. Про розгляд звернення КЕВ м.Хмельницький щодо розгляду матеріалів стосовно відновлення меж земельної ділянки по вул. Чорновола,39 без погодження суміжного землекористувача Державного територіального галузевого об «єднання «Південно-західна залізниця» - Жмеринський відділок Південно-західної залізниці.

 

22. Про розгляд звернення ПМП «Скіф» щодо припинення права постійного користування земельною ділянкою площею 2000 кв.м, в т.ч.: діл.№1 – площею 1000 кв.м, діл.№2 – площею 1000 кв.м по вул. Західно-Окружній,20-А.

 

23. Про розгляд звернення гр. Палій Л.М. щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі безкоштовно у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м по вул. Західно-Окружній,18-Ж для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

 

24. Про розгляд звернення гр. Коліщак Н.В. щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі безкоштовно у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м по вул. Західно-Окружній,18-Е для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

 

25. Про повторний розгляд звернення  прокуратури Хмельницької області щодо повторного розгляду питання стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1700 га по вул. Озерній,6/1В для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

 

26. Про розгляд звернення Мельника І.М. щодо зарахування в пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста після прийняття в комунальну власність міста під’їзду до земельної ділянки по вул. Прибузькій,15/1А (відповідний проект рішення, підготовлений управлінням капітального будівництва додається).

 

27. Про розгляд звернення Крутевич Т.А. щодо перенесення на травень місяць 2018 року  сплату коштів пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста у зв’язку з будівництвом індивідуального гаража по вул. Бандери,63/1б, гаражний кооператив «Мир», блок В, бокс 20А.

 

28. Про розгляд звернення Крутевич Н.В. щодо перенесення на травень місяць 2018 року  сплату коштів пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста у зв’язку з будівництвом індивідуального гаража по вул. Бандери,63/1б, гаражний кооператив «Мир», блок В, бокс 38А.

 

29. Про розгляд звернення ЖБК «Озерний-3» щодо зарахування кошторисної вартості колектора загального користування на суму 158421 грн. в рахунок сплати коштів пайової участі по договору від 16.05.2016 №96.

 

30. Про розгляд звернення ПП «Інтер-Світ» щодо відстрочення терміну сплати коштів пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста у зв’язку з будівництвом дев’ятиповерхового 92-х квартирного житлового будинку по вул. П.Мирного,16/1 за договором №239 до «31» грудня 2018 року.

 

31. Про повторний розгляд звернення ЖБК «Прибузький» щодо внесення змін в конфігурацію, довжини сторін, координати точок меж земельної ділянки площею 2844 кв.м по вул. Мирного,1.

 

32. Про повторний розгляд питання щодо надання ТзОВ «Укртранс-Хмельницький-Сервіс» дозволу на поділ земельної ділянки площею 1,7580 га по вул. Довженка,4, яка перебуває в постійному користування під адміністративний будинок та виробничу базу, на три ділянки, а саме: діл. №1 – площею 9577кв.м, діл. №2 –площею 601 кв.м, діл. №3 – площею 7402 кв.м.

Доповідає: Болотніков Сергій Петрович – депутат міської ради

 

33. Про розгляд звернення гр. Малинюка М.С. щодо передачі йому у межах норм безоплатної приватизації, земельної ділянки площею 576 кв.м по вул. Тернопільській,9/1 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

 

34. Про розгляд звернень МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» та ПРБП «Комунбуд» щодо надання дозволу на розроблення технічної документації щодо поділу земельної ділянки, що розташована по вул. Старокостянтинівське шосе, 5/7 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку площею 25880 кв.м на сім земельних ділянок, а саме:

діл.№1 – площею 7700 кв.м; діл.№2 – площею 3838 кв.м; діл.№3 – площею 2484 кв.м; діл.№4 – площею 2230 кв.м; діл.№5 – площею 2226 кв.м; діл.№6 – площею 1743 кв.м; діл.№7 – площею 5659 кв.м.

 

35. Про розгляд звернення ПРБП «Комунбуд» щодо надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 13000 кв.м, що розташована по вул. М.Кропивницького,8 та перебуває в постійному користуванні на підставі Державного акту на право постійного користування від 30.05.1995р. для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для будівництва бази).

 

36. Про розгляд звернення гр. Дузь Л.П. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0220 га, що розташована по прв. Ранковому для городництва та передачі її в оренду.

 

37. Про розгляд звернення Гаврилюка А.А. щодо відмови в погоджені земельної ділянки по вул. Трудовій, 7/3 сусіднім представником ТОВ «Сузір’я-7».

 

38. Про розгляд звернення Вандоляк В. П. щодо надання у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража по вул. Західно-Окружній, 21/2.

 

39. Про розгляд звернення Романовської Г.І. щодо продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 102 м2 по вул. Панаса Мирного,28-Б.

 

40.   Про розгляд звернення директора ПП «Аляска-ВІП» Кухар Н.М. щодо продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Героїв Майдану, 9/1.

 

41. Про розгляд звернення Ящишена О.М. продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Кам’янецькій, 16.

 

42. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельних ділянок в оренду громадянам» (Микитюк Г.А.)

 

43. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки в оренду громадянину» (Бац С.Ф.)

 

44. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Войцехов В.В.)

 

45. Проект рішення «Про розгляд пропозицій комісії з розгляду земельних спорів».

 

46. Проект рішення «Про припинення права користування частинами земельних ділянок та надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Надточій В.Г.)

 

47. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (Рожик Л.М.)

 

48. Проект рішення «Про припинення права користування земельними ділянками, розірвання договорів оренди землі за згодою сторін та надання земельних ділянок в оренду, постійне користування юридичним та фізичним особам, внесення змін в рішення сесій міської ради» (Фурманюк О.В.)

 

49. Проект рішення «Про погодження технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок» (Полянський А.Р.)

 

50. Проект рішення «Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, постійне користування» (ПАТ «Хмельницькобленерго»)

 

51. Проект рішення «Про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення»

 

52. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду» (Дацькова Л.П.)

 

53. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх в постійне користування» (МКП «Хмельницьктеплокомуненерго»)

 

54. Проект рішення «Про надання згоди на відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (ДЮСШ №3)

 

55. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам та зміну їх цільового призначення» (Дияк В.Б.)

 

56. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці та зміну її цільового призначення» (Формулянт Н.В.)

 

57. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки в оренду іноземному громадянину, втрату чинності» (С.Гульшані)

 

58. Проект рішення «Про внесення змін в договори про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького» (ПП «Терема»)

 

59. Проект рішення «Про внесення змін в договір про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького» (ПП «Інтер-світ»)

 

60. Про розгляд проекту рішення “Про внесення доповнень в комплексну схему розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності” (Самер - за рішенням Хмельницького міськрайонного суду).

 

61. Про розгляд звернення гр. Сивака В.Г. щодо надання дозволу на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по пров. 2-му Мирному, 1, на власній земельні ділянці.

 

62. Про розгляд звернення ДЮСШ № 2 щодо надання дозволу на встановлення тимчасової споруди — елінгу для збереження спортивного інвентаря на території водно-спортивної станції по вул. Нижній Береговій, 2/1.

 

63. Про повторний розгляд звернення ПрАТ “Хмельницька маслосирбаза” щодо зміни тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по вул. Козацькій (біля буд. № 62) з пересувної (лавка-автопричеп) на стаціонарну (кіоск).

 

64. Про повторний розгляд звернення ПрАТ “Хмельницька маслосирбаза” щодо перенесення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності з вул. Кам'янецької (біля буд. №38) на одне із запропонованих місць в зв'язку з відкриттям відділення ЦНАПу.

 

65. Про розгляд звернення гр. Смірнова А.І. щодо узаконення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по вул. Чорновола (біля буд.№ 56) з включенням її до комплексної схеми.

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02