Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про нагородження Данкевича І.Т. Почесною відзнакою Хмельницької міської ради ІІІ ступеня"
Вівторок, 14 листопада 2017, 18:33

 

 

Про нагородження Данкевича І.Т. Почесною відзнакою Хмельницької міської ради ІІІ ступеня

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради, звернення Хмельницького Обласного Благодійного Фонду «Карітас» щодо нагородження Данкевича І.Т. Почесною відзнакою Хмельницької міської ради ІІІ ступеня, міська рада відзначає, що Данкевич Іван Тарасович очолює Хмельницький Обласний Благодійний Фонд «Карітас» з часу його заснування – з 2002 року. Хмельницький обласний благодійний фонд “Карітас” заснований у 2002 році під егідою Української Греко-Католицької Церкви. Своєю діяльністю фонд допомагає потребуючим, незалежно від віросповідання, національності, політичних переконань та раси.

Сьогодні Хмельницький Обласний Благодійний Фонд “Карітас” працює за наступними проектами:

- мобільна робота з молоддю в Україні;

- соціальний центр Святого Миколая Чудотворця для дітей та молоді з м.Хмельницького та Хмельницької області, які хворіють на ДЦП, аутизм та синдром Дауна;

- соціальне таксі;

- допомога вимушено переселеним особам;

- соціальна ініціатива “Хтось не зробить”;

- свічкова майстерня;

- надання гуманітарної допомоги;

- християнська школа розвитку.

Завдяки такій багатосторонній діяльності Хмельницький Обласний Благодійний Фонд “Карітас” охоплює своєю роботою щороку декілька сотень людей, надає їм первинну матеріальну і соціальну допомогу, психологічну і емоційну підтримку, здійснює їх інтеграцію у суспільство та дає надію на краще майбутнє.

Данкевич І.Т. веде активну громадську діяльність. У 2013-2014 роках входив до складу громадської ради при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради. У даний час входить у складі координаційної ради об’єднань громадян соціального спрямування Хмельницької міської ради.

Заслуги Данкевича І.Т. у розвитку соціальної сфери та благодійної діяльності відмічені численними грамотами та подяками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Керуючись рішенням 25 сесії Хмельницької міської ради №4 від 05.07.2005р. “Про Почесні відзнаки Хмельницької міської ради та міського голови”, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Нагородити Почесною відзнакою Хмельницької міської ради ІІІ ступеня голову Хмельницького Обласного Благодійного Фонду «Карітас», митрофорного протоієрея Хмельницького деканату Кам’янець-Подільської Єпархії УГКЦ ДАНКЕВИЧА Івана Тарасовича за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток соціальної сфери та благодійної діяльності у місті Хмельницькому та активну участь у формуванні громадянського суспільства.

 

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Ю.Сабій.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02