Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

Відбудеться засідання постійної комісії
Середа, 29 листопада 2017, 15:21

1 грудня о 10.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

1. Про розгляд звернення гр.Лещика О.В. щодо зміни цільового призначення земельної ділянки по вул.Житній,12 з категорії земель «землі сільськогосподарського призначення – для ведення особистого селянського господарства» на категорію земель «землі житлової та громадської забудови – для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

Запрошені: Лещик Олександр Володимирович

 

2. Про розгляд звернення гр.Попович Є.Г. щодо надання у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража, що знаходиться по вул.Львівське шосе,14В, гаражний масив, блок №3, бокс №1.

Запрошені: Попович Євдокія Григорівна

 

3. Про розгляд звернення Теслі Р.В. щодо надання у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража, що знаходиться по вул.Львівське шосе,14В, гаражний масив, блок №4, бокс №12.

Запрошені: Тесля Роман Вікторович

 

4. Про розгляд звернення Міцінської О.І. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва площею 825 кв.м в обслуговуючому кооперативі «Садівниче товариство «Левада-Гречани».

Запрошені Міцінська Олена Іванівна

 

5. Про розгляд звернення мешканців м-ну Лезнево щодо заборони Коблі В.М. (Цейчуковій В.М.) будівництва промислової викачки води на продаж з громадської свердловини водонапірної башти в м-ні Лезнево спільно із зверненням з гр.Цейчукової В.М. щодо винесення на розгляд сесії міської ради питання стосовно надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1644 га по вул.Лезнівській,29А для обслуговування водонапірної башти та артезіанської свердловини та надання її в оренду.

Запрошені: Манзюк Сергій Миколайович - голова комітету самоорганізації населення м-ну Лезнево

представники громади м-ну Лезнево

Цейчукова В.М.

 

6. Про розгляд звернення гр.Халат Г.П. щодо надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки площею 0,2047 га по вул.Глушенкова,2 для ведення особистого селянського господарства (заяву від 01.11.2017 щодо відведення земельної ділянки площею 0,2490 га відкликано).

Запрошені: представник Халат Г.П.

 

7. Про розгляд звернення гр.Мудрика С.В. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 100 кв.м з метою передачі у власність для будівництва індивідуального гаража по вул.Повстанській,48/1, бокс 1.

Запрошені: Соловей Олександр Петрович - представник Мудрика С.В.

 

8. Про повторний розгляд питання щодо поділу земельної ділянки по вул.Гастелло,15

Запрошені: Войтюк Володимир Михайлович - представник Хмельницького регіонального управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»

 

10. Про розгляд питання щодо самовільно збільшених тимчасових споруд.

Запрошені: Сідлецька Руслана Сигізмундівна – начальник управління торгівлі

 

11. Проект рішення «Про затвердження Положення про порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам в місті Хмельницькому»

 

12. Проект рішення «Про розгляд пропозицій комісії з розгляду земельних спорів»

 

13. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» (Башлачьова М.В.)

 

14. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Манзюк Л.А.)

 

15. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Бондарюк В.М.)

 

16. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Каспрук С.П.)

 

17. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам, втрату чинності» (Капустяк В.С.)

 

18. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Бабінський В.П.)

 

19. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам, внесення змін» (Подйом М.В.)

 

20. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх в оренду, постійне користування» (Шацило Л.А.)

 

21. Проект рішення «Про поновлення договору оренди земельної ділянки шляхом укладання додаткової угоди, внесення змін в рішення сесій міської ради, договори оренди та зміну коду КВЦПЗ земельних ділянок» (Дейчук А.М.)

 

22. Проект рішення «Про надання юридичним та фізичним особам на поділ та об’єднання земельних ділянок» (ТДВ «Хмельницький завод будівельних матеріалів»)

 

23. Проект рішення «Про припинення права користування земельними ділянками шляхом розірвання договорів оренди землі  за згодою сторін, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок в оренду, зміну коду КВЦПЗ земельної ділянки» (ПП «Алмаз-Плюс»)

 

24. Проект рішення «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення» (Гуменний Б.Б.)

 

25. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок в оренду громадянам» (Бохонок І.І.)

 

26. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у зв’язку зі зміною цільового призначення» (КП «Хмельницькбудзамовник»)

 

27. Проект рішення (повторно) «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (Рожик Л.М.)

 

28. Проект рішення (повторно) «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення» (ХПВТП «Алмаз»)

 

29. Проект рішення (повторно) «Про погодження технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок» (Полянський А.Р.)

 

30. Проект рішення (повторно) «Про надання юридичній особі дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду» (ПП «Вітал»)

 

31. Про повторний розгляд звернення гр.Ковальчука С.В. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Кармелюка,3 площею 0,0635 кв.м для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови та винесення даного питання на розгляд чергової сесії міської ради.

 

32. Про розгляд звернення гр.Заворотного О.В. (учасника АТО) щодо виділення позачергово земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку в м-ні Лезнево.

 

33. Про розгляд звернення гр.Чайковської З.М. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 183 кв.м по вул.Вінницькій,49.

 

34. Про розгляд звернення управління Служби безпеки України у Хмельницькій області щодо виділення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться поруч із земельними ділянками з кадастровими номерами 6810100000:17:004:0005, 6810100000:17:004:0004, 6810100000:17:004:0013 по вул.П.Мирного під будівництво багатоквартирного житлового будинку для військовослужбовців Управління, в т.ч. учасників бойових дій (учасників АТО) та членів їх сімей.

 

35. Про розгляд звернення Хмелевського О.В. щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,1 га по вул.Лісовій,2/2 з зони житлової та громадської забудови (Ж-1) на зону ділової, громадської та комерційної активності районного значення (Ц-2) (планується будівництво багатоповерхового багатоквартирного житлового будинку з вбудованим дитячим садочком).

 

36. Про розгляд звернення Хмельницького заводу «Полімер» щодо надання дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,42 га по вул.Пілотській,77/3 із збереженням її загальної площі.

 

37. Про розгляд звернення Шутюка О.Л. про не застосування коефіцієнту 12 при розрахунку орендної плати за земельну ділянку по вул.Свободи,1А.

 

38. Про розгляд звернення ТОВ «Євро-Трейд» щодо внесення на розгляд сесії міської ради проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з «11.03 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення» на «02.07 для іншої житлової забудови – землі житлової та громадської забудови» по прв.Купріна,15 загальною площею 12948 кв.м.

 

39. Про розгляд звернення Мельник Г.П. щодо виділення земельної ділянки для будівництва житлового будинку (член сім’ї загиблого ветерана війни).

 

40. Про розгляд звернення начальника управління західного офісу держаудитслужби в Хмельницькій області А.Марценюк щодо виділення земельної ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку з метою забезпечення частини працівників Управління житлом.

 

41. Про розгляд звернення ПАТ «Хмельницькобленерго» щодо можливості присвоєння адреси майбутньому об’єкту нерухомого майна (в перспективі будівля розподільчого пункту 10 кВт, суміщена з трансформаторною підстанцією), що буде використовуватись для суспільних потреб споживачів центральної частини міста, та земельній ділянці під ним орієнтовною площею 0,0500 га в районі вулиці Старокостянтинівське шосе,20/6 та 20/7.

 

42. Про повторний розгляд звернення гр.Кравчук Л.І. з проханням не застосовувати коефіцієнт 12 для розрахунку розміру орендної плати за земельну ділянку по вул.Проскурівського підпілля,66.

 

43. Про розгляд звернення гр.Кравчук Л.І. щодо можливості укладання договору авансового внеску та проведення експертної оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 178 кв.м по вул.Проскурівського підпілля,66 для обслуговування магазину непродовольчих товарів та офісних приміщень.

 

44. Про розгляд звернення гр.Кравчук С.В. щодо можливості укладання договору авансового внеску та проведення експертної оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 194 кв.м по вул.Прибузькій,10 для обслуговування магазину будівельних матеріалів.

 

45. Про розгляд звернення ТОВ «МТМ» щодо припинення права користування (оренди) земельними ділянками по вул.Заводській,61/4 та вул.Прибузькій,56/2 та надання в оренду зазначених земельних ділянок фізичним особам Мацишину В.М. та Марценюку В.М. (звернення фізичних осіб додаються).

 

46. Про розгляд звернення Бойко О.О. щодо надання дозволу на укладення договору суперфіцію для будівництва та обслуговування індивідуального гаража терміном на 5 років в гаражному кооперативі «Ветеран» по вул.Щедріна,7/1.

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02