Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про надання дозволу Хмельницькому комунальному підприємству «Спецкомунтранс» на укладання договору фінансового лізингу для придбання спецтехніки"
Понеділок, 18 грудня 2017, 23:38

 

 

Про надання дозволу Хмельницькому комунальному підприємству «Спецкомунтранс» на укладання договору фінансового лізингу для придбання спецтехніки

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету Хмельницької міської ради, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про фінансовий лізинг», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл Хмельницькому комунальному підприємству «Спецкомунтранс» на укладання договору фінансового лізингу для придбання шести одиниць спецтехніки з правом викупу на суму, що не перевищує 19 000 000,00 грн. (дев’ятнадцять мільйонів грн. 00 коп.) гривень з ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» на таких умовах: авансовий платіж - 20% від суми договору фінансового лізингу; відсоткова ставка - 16 % річних у гривні; строк лізингу - 60 місяців; погашення лізингових платежів та відсотків - щомісячно рівними частинами; страхування - згідно з тарифами акредитованої страхової компанії ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК».

 

2. Директору ХКП «Спецкомунтранс» Кривенчуку В. В. укласти договір фінансового лізингу на умовах встановлених п. 1 та договір страхування майна.

 

3. З метою забезпечення виконання зобов’язань ХКП «Спецкомунтранс» надати заступнику міського голови Гончаруку В. В. повноваження на підписання від Хмельницької міської ради договору поруки та необхідних документів для оформлення цього договору.

 

4. Надати Хмельницькому комунальному підприємству «Спецкомунтранс» поворотну допомогу з міського бюджету на сплату першого внеску за договором фінансового лізингу з умовою повернення у 2018 році за рахунок підняття тарифу на перевезення побутових відходів.

 

5. Дозволити ХКП «Спецкомунтранс» здійснювати витрати, пов’язані з ремонтом та обслуговуванням спецтехніки згідно з діючою системою огляду ремонту рухомого складу та іншими нормативними і технологічними документами.

 

6. Після закінчення терміну дії договору фінансового лізингу ХКП «Спецкомунтранс» здійснити дії щодо оформлення відповідних документів, що підтверджують право власності на техніку.

 

7. Відповідальність за виконання рішення покласти на В.Гончарука та ХКП «Спецкомунтранс».

 

8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціально- економічного розвитку, інвестиційної політики та дерегуляції.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02