Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

25. "Про затвердження Програми підтримки книговидання місцевих авторів та популяризації української книги у м.Хмельницькому на 2018-2020 роки "Читай українською"
Вівторок, 02 січня 2018, 19:10

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення дев’ятнадцятої сесії
№25 від 27.12.2017

 

 

Про затвердження Програми підтримки книговидання місцевих авторів та популяризації української книги у м.Хмельницькому на 2018-2020 роки "Читай українською"

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради та керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Програму підтримки книговидання місцевих авторів та популяризації української книги у м.Хмельницькому на 2018-2020 роки «Читай українською» (далі – Програма), додається.

 

2. Управлінню культури і туризму Хмельницької міської ради (А.Ромасюкову), управлінню освіти (Р.Миколаїву), управлінню торгівлі (Р.Сідлецькій) при складанні та поданні управлінню фінансів (С.Ямчуку) бюджетних запитів на 2018-2020 роки враховувати потребу в коштах на реалізацію заходів Програми.

 

3. Встановити, що бюджетні призначення для реалізації заходів Програми на кожен рік передбачаються щорічно при формуванні міського бюджету, виходячи з можливостей його дохідної частини, і затверджуються рішенням міської ради про бюджет на відповідний бюджетний період.

 

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови Г.Мельник та управління культури і туризму Хмельницької міської ради.

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02