Відбудеться засідання постійної комісії
Понеділок, 15 січня 2018, 15:54

17 січня о 10.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

1. Про розгляд звернення Хмельницької регіональної ради АсМАП України щодо зменшення їм суми орендної плати за землю з 3% до 1% від нормативної грошової оцінки.

Запрошені:    Ядуха Віктор Йосипович – ТОВ «Гілея»,

Ковальський Віталій Віталійович – ТОВ «Ковальський В.В.»,

Кульбачний Борис Миколайович – ТОВ «КТК Транс»

 

2. Про розгляд звернення ПП «ТТТ Захід» щодо погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування (для обслуговування будівлі кафе-шашличної) по вул. Проскурівського підпілля,67.

Запрошені: Телятицький В.Г. – директор ПП «ТТТ Захід»

 

3. Про повторний розгляд звернення гр. Халат Г.П. щодо надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки площею 0,2047 га по вул. Глушенкова,2 для ведення особистого селянського господарства.

Запрошені: С.Халат – представник Халат Г.П.

Воронецький Словян Ількович – депутат міської ради

 

4. Про повторний розгляд питання щодо поділу земельної ділянки по вул. Гастелло,15

Запрошені: Войтюк Володимир Михайлович - представник Хмельницького регіонального управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»

 

5. Про повторний розгляд звернення ПрАТ “Хмельницька маслосирбаза” щодо перенесення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності з вул. Кам'янецької (біля буд. № 38).

Запрошені: Севастьянова Світлана Петрівна – представник ПрАТ “Хмельницька маслосирбаза”

 

6. Про повторний розгляд звернення ПрАТ “Хмельницька маслосирбаза” щодо включення до комплексної схеми тимчасових споруд кіоску по вул.Козацькій (біля буд. № 62).

Запрошені: Севастьянова Світлана Петрівна – представник ПрАТ “Хмельницька маслосирбаза”

 

7. Про розгляд звернення ЖБК «Відродження» щодо передачі в комунальну власність міста трикімнатної квартири загальною площею 130,28 кв.м на 9-му поверсі в першому під’їзді будинку по прс. Миру, 94/1В на виконання зобов’язань по пайовим внескам у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Хмельницького.

Запрошені: Янюк Аліса Миколаївна – представник ЖБК «Відродження»

 

8. Про розгляд звернення гр. Заславської Л.О. щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок по вул. Трудовій, 11/3, а саме: об’єднання земельних ділянок площею 82 кв.м та площею 204 кв.м в одну ділянку площею 286 кв.м.

Запрошені: представник Заславської Л.О.

 

9. Про розгляд звернення ТОВ «Діамант» про не застосування коефіцієнту 12 при розрахунку орендної плати за земельну ділянку по вул. Подільській,65.

Запрошені: Павлюк А.І. – представник ТОВ «Діамант»

 

10. Про розгляд звернення гр. Урсу Р.С. щодо приватизації земельної ділянки площею 125 кв.м по прв. Липневому,20 для ведення особистого селянського господарства.

Запрошені: Урсу Роман Станіславович

 

11. Про розгляд звернення Колісника М.В. щодо вирішення спору між ним, як співвласником ОСББ «Злагода», та головою ОСББ, який вчиняє незаконні дії до співвласників земельної ділянки, та можливості узаконення прибудови до квартири №13 до будинку №42 по вул. Заводській без дозволу ОСББ «Злагода».

Запрошені: Колісник М.В.

Бордюжан Р.П. - голова ОСББ «Злагода»

 

12. Про розгляд звернення громадян Сарибекова А.Г. Крушельницької В.А., Сарибекової М.І. та Крушельницького О.О. щодо вирішення спору між ними, як співвласниками ОСББ «Злагода», та головою ОСББ, який вчиняє незаконні дії до співвласників земельної ділянки, та можливості узаконення прибудови до квартири №14 до будинку №42 по вул. Заводській без дозволу ОСББ «Злагода».

Запрошені: громадяни Сарибеков А.Г. Крушельницька В.А., Сарибекова М.І. та Крушельницький О.О.

Бордюжан Р.П. - голова ОСББ «Злагода»

 

13. Про розгляд звернення Полянського О.Д. щодо передачі у власність земельної ділянки площею 582 кв.м по вул. Сільськогосподарській,18 для ведення особистого селянського господарства.

Запрошені: Полянський

 

14. Про повторний розгляд звернення ТОВ «Квіткова казка» Олійник В.В. щодо надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0380 га по вул. Проскурівського підпілля,67 без погодження суміжного землекористувача ТзОВ «Рембуд».

Запрошені: Олійник В.В. - директор ТОВ «Квіткова казка»

 

15. Про розгляд звернення гр. Квасниці О.Б. щодо розгляду проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється з “землі сільськогосподарського призначення - для ведення особистого селянського господарства” на “землі житлової та громадської забудови — для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд” по вул. Толстого,16.

Запрошені: Квасниця Олена Борисівна

 

16. Про розгляд звернення депутата міської ради О.Певнєва щодо надання земельної ділянки Гребінчук О.М. (багатодітна мати, яка одна виховує чотирьох дітей) для будівництва та обслуговування житлового будинку.

 

17. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність громадянину Крисюку О.Ю.»

 

18. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Дунець В.С.)

 

19. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Лукащук О.П.)

 

20. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Блащук У.О.)

 

21. Проект рішення «Про припинення договору оренди землі шляхом його розірвання за згодою сторін та надання земельної ділянки в оренду громадянці» ( Миколюк М.Д.)

 

22. Проект рішення «Про припинення права користування частиною земельної ділянки, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» (Бойко О.А.)

 

23. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та внесення змін» (Коваль Н.І.)

 

24. Проект рішення «Про внесення змін в додаток до рішення 3-ої сесії Хмельницької міської ради від 27.09.2006р. №16 зі змінами та доповненнями».

 

25. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці та зміну її цільового призначення» (Берчук В.А.)

 

26. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Желіхівський М.В.)

 

27. Проект рішення «Про припинення права користування частинами земельних ділянок, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (Безпалько М.С.)

 

28. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (Душинківський С.В.)

 

29. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Греснюк О.О.)

 

30. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Заболотний А.М.)

 

31. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок в оренду громадянам» (Іванцов В.К.)

 

32. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Луков П.І.)

 

33. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Торчинський С.С.)

 

34. Проект рішення «Про припинення права постійного користування земельними ділянками юридичним особам» (ВАТ «Хмельницький механічний завод»).

 

35. Проект рішення «Про припинення права постійного користування земельними ділянками юридичним особам» (готель «Центральний»).

 

36. Проект рішення «Про припинення права користування земельними ділянками та надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі їх в оренду» (СКП «Хмельницька міська ритуальна служба»)

 

37. Проект рішення «Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та зміну коду КВЦПЗ земельних ділянок» (Хмельницька міська рада)

 

38. Проект рішення «Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, зміну коду КВЦПЗ земельної ділянки»

 

39. Проект рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою та розірвання договору оренди землі за згодою сторін» (Червінська С.В.)

 

40. Проект рішення «Про надання фізичній особі згоди на відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та зміну коду КВЦПЗ земельної ділянки» (Ніколайчук М.М.)

 

41. Проект рішення «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду» (ПАТ «Хмельницькобленерго»)

 

42. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок в оренду, постійне користування» (ПП «Фрі Вест»)

 

43. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх в постійне користування, оренду» (КП «Управляюча муніципальна компанія «Заріччя»)

 

44. Проект рішення «Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду» (ПВНЗ «Хмельницький коледж технологій та дизайну»)

 

45. Проект рішення «Про погодження технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок» (ТОВ «Трансміськбуд»)

 

46. Проект рішення «Про надання згоди на відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (ТОВ ТВФ «Краяни»)

 

47. Про повторний розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у зв’язку зі зміною цільового призначення» та розгляд звернення КРБП «Базис» щодо затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вул. Подільській, 10/3 площею 0,3834 га, по вул. Подільській, 10/4 площею 0,1687 га, по вул. Подільській, 10/5 площею 0,3653 га зі зміною цільового призначення з «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств - землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення» на «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку - землі житлової та громадської забудови (код за КВЦПЗ – 02.10)».

 

48. Про повторний розгляд проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у зв’язку зі зміною цільового призначення» (КП «Хмельницькбудзамовник»)

 

49. Про повторний розгляд проекту рішення «Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки» (Хмельницький спеціалізований ліцей-інтернат поглибленої підготовки в галузі науки»)

 

50. Про розгляд звернення ТОВ «Будівельний Альянс Інвест» щодо внесення змін в графу 5 п.4 рішення 28 сесії Хмельницької міської ради від 30.10.2013р. №54, зміни коду та цільового призначення земельної ділянки по вул. Панаса Мирного,22.

 

51. Про розгляд звернення гр. Коліщак Н.В. щодо передачі у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м по вул. Західно-Окружній,18-Е для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

 

52. Про розгляд звернення гр. Палій Л.М. щодо передачі у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м по вул. Західно-Окружній,18-Ж для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

 

53. Про розгляд звернення від ТОВ «Сузір’я М» про не застосування коефіцієнту 12 при розрахунку орендної плати за земельну ділянку по вул. Мирного,7/1-А.

 

54. Про розгляд звернення ТОВ «Сузір’я-7» щодо непогодження гр. Гаврилюку А.А. будь-якої документації (у разі її надходження) на земельну ділянку площею 0,0133 га по вул. Трудовій,7/3 для обслуговування нежитлового приміщення.

 

55. Про розгляд звернення департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради щодо надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 7346 кв.м (в т.ч. діл.№1 – 3998 кв.м, діл.№2 – 3348 кв.м), по вул. Молодіжній,12/1.

 

56. Про розгляд звернення гр. Весельського В.А. щодо приватизації земельної ділянки площею 0,29 кв.м по вул. Щедріна,18.

 

57. Про розгляд звернення ТОВ «ЕкоКром» щодо внесення змін до Договору №7 від 13.03.2015 про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Хмельницького про відтермінування сплати коштів до 31 грудня 2018 року.

 

58. Про повторний розгляд питання щодо надання гр. Теслі Р.В. у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража, що знаходиться по вул. Львівське шосе,14В, гаражний масив, блок №4, бокс №12 (відповідь управління земельних ресурсів та земельної реформи).

 

59. Про розгляд звернення ОСББ «Резиденція Проскурівська» щодо передачі безоплатно в постійне користування ОСББ земельної ділянки площею 1632 кв.м по вул. Львівське шосе,12/1, на якій розташований багатоквартирний житловий будинок з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення.

 

60. Про розгляд звернення Ткача А.І. про не застосування коефіцієнту 12 при розрахунку орендної плати за земельну ділянку по вул. прс. Миру,72/5Е.

 

61. Про розгляд звернення Богдана С.В. щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 0,4500 га по вул. Степанковій,3/3 на 5 ділянок.

 

62. Про розгляд звернення Гуменного Б.Б. щодо повторного розгляду питання стосовно надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Героїв Крут, 4/1 площею 6560 м2 зі зміною цільового призначення.

 

63. Про розгляд звернення ТзОВ «Укртранс-Хмельницький-Сервіс» щодо надання дозволу на поділ земельної ділянки площею 1,7580 га по вул. Довженка,4, яка перебуває в постійному користування під адміністративний будинок та виробничу базу, на три ділянки.

 

64. Про повторний розгляд звернення гр. Чайковської З.М. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 183 кв.м по вул. Вінницькій,49 (відповідь управління земельних ресурсів та земельної реформи).

 

65. Про повторний розгляд питання щодо виділення земельних ділянок для облаштування гаражів по вул. Горького учасникам АТО Шинкаруку В.О., Василевському В.В., Іщуку Ю.В. та Полецю В.С. (відповідь департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів).

 

66. Про розгляд звернення громадян Довгалюка І.А. та Довгалюка О.А. (учасників АТО) стосовно надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів по вул. тернопільській,17, гаражний кооператив «Новатор», блок 3-Ї бокси 210, 211.

 

67. Про повторний розгляд звернення директора ТОВ «Магія Пласт» Бресь С.Т. щодо не застосовування коефіцієнту кратності 12 при розрахунку орендної плати за земельну ділянку по вул. Курчатова,118/2.

 

68. Про розгляд звернення ПП «Руслан-Сервіс» щодо перенесення торгового павільйону площею 250 кв.м з вул. Залізняка,4/2 на вул. Залізняка ( навпроти будинку №4/2).

 

69. Про розгляд звернення КП «Хмельницька меблева фабрика» щодо надання дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Пересипкіна, 13 (зі зміною конфігурації та площі земельної ділянки).

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02