Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

19. "Про затвердження Програми відшкодування частини кредитів, отриманих ОСББ, ЖБК на впровадження відновлювальних джерел енергії та заходів з енергозбереження, термомодернізації багатоквартирних житлових будинків у м.Хмельницькому на 2018-2022 роки та П"
Середа, 07 лютого 2018, 16:26

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення двадцятої сесії
№19 від 31.01.2018

 

 

Про затвердження Програми відшкодування частини кредитів, отриманих ОСББ, ЖБК на впровадження відновлювальних джерел енергії та заходів з енергозбереження, термомодернізації багатоквартирних житлових будинків у м.Хмельницькому на 2018-2022 роки та Порядку відшкодування частини кредитів, отриманих ОСББ, ЖБК на впровадження відновлювальних джерел енергії та заходів з енергозбереження, термомодернізації багатоквартирних житлових будинків у м.Хмельницькому на 2018-2022 роки

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, керуючись Законами України «Про електроенергетику», «Про засади функціонування ринку електричної енергії України», «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення конкурентних умов виробництва електроенергії з альтернативних джерел енергії», «Про енергозбереження», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», ст.10 Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду» та ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Програму відшкодування частини кредитів, отриманих ОСББ, ЖБК на впровадження відновлювальних джерел енергії та заходів з енергозбереження, термомодернізації багатоквартирних житлових будинків у м.Хмельницькому на 2018-2022 роки (додаток 1).

 

2. Затвердити Порядок відшкодування частини кредитів, отриманих ОСББ, ЖБК на впровадження відновлювальних джерел енергії та заходів з енергозбереження, термомодернізації  багатоквартирних житлових будинків у м.Хмельницькому на 2018-2022 роки (додаток 2).

 

3. Визнати таким, що втратив чинність пункт перший рішення сьомої сесії міської ради від 20.07.2016 №25 «Про затвердження Програми енергоефективності, енергозбереження та термомодернізації багатоквартирних житлових будинків м.Хмельницького на 2016-2020 роки та втрату чинності рішення сесії міської ради від 12.06.2013р. №17».

 

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови А.Нестерука та на заступника міського голови В.Гончарука.

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів та децентралізації та постійну комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02