Developed by JoomVision.com
ЗВІТ депутатів міської ради ГУНЬКА Олега Віталійовича та КОРОЛЮКА Сергія Петровича перед виборцями за 2017 рік
Gunko Korolyk

 

Виборчий округ №2,3

 

Звіт відбувся 18 січня 2018 року в приміщенні середньої загальноосвітньої школи №25 імені Івана Огієнка за адресою: вул.С.Бандери,14/1.

 

У 2017 проведено на капітальний ремонт дорожнього покриття провулку Першотравневого і внутріквартальної дороги на Зарічанській біля будинку №24/1, а також поточний ремонт вулиць Бандери і Зарічанської. Зокрема на вулиці Бандери розширена проїзна частина з улаштуванням зупинки пасажирського транспорту.

 

Низка робіт здійснена у будинках №№36/1,40,44,50,52/2 на Зарічанській та Бандери,7/1: ремонт прибудинкових територій, утеплення фасадів, облаштування дитячого майданчика.

 

Ремонти прибудинкових територій на Зарічанській,32, прилеглої території ЗОШ №25, дорожнього покриття провулку Верхнього Берегового, частин вулиць Зарічанської, Бандери, проспекту Миру.

 

У 2018 році заплановані ремонтні роботи на вулицях Верхній Береговій, Зарічанській, Бандери, Нижній Береговій. Проектно-кошторисна документація для цього вже підготовлена. Передбачається також подальший благоустрій прибудинкових територій.

 

Сформований список з ремонтних робіт прибудинкових територій на Бандери,10,10/2,10/3, завершення цих робіт на Зарічанській,32, реалізація проекту водовідведення на Підгірній, облаштування дитячих майданчиків, подальші роботи на проспекті Миру, вулицях Бандери, Зарічанській та Верхній Береговій. Вперше має відбутися капремонт вулиці Коновальця. Також в планах будівництво стадіону зі штучним покриттям та сучасним облаштуванням на території округу.

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02