armiya

Konkyrs

Пошук по сайту

24. Про порядок найменування або перейменування площ, проспектів, вулиць, провулків, проїздів, скверів, бульварів, парків, розташованих на території міста Хмельницького

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення сімнадцятої сесії
№24 від 02.04.2008 р.

 

 

Про порядок найменування або перейменування площ, проспектів, вулиць, провулків, проїздів, скверів, бульварів, парків, розташованих на території міста Хмельницького

 

 

 

 

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради, керуючись ст. 37 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

 

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Положення про порядок найменування або перейменування площ, проспектів, вулиць, провулків, проїздів, скверів, бульварів, парків, розташованих на території міста Хмельницького (додаток 1) та Положення про Реєстр площ, вулиць, провулків, проїздів, скверів, бульварів, парків, розташованих на території міста Хмельницького (додаток 2).

 

2. Затвердити перелік площ, проспектів, вулиць, провулків, проїздів, скверів, бульварів, парків, розташованих на території міста Хмельницького (додаток 3) для включення до Реєстру.

 

3. Встановити наступні назви умовних мікрорайонів міста: Дубове, Ракове, Лезневе, Книжківці, Заріччя, Ружична, Гречани, Озерна, Виставка.

 

4. Доручити ведення Реєстру площ, проспектів, вулиць, провулків, проїздів, скверів, бульварів, парків, розташованих на території міста Хмельницького Хмельницькому міському комунальному підприємству “Хмельницькінфоцентр”.

 

5. Доручити виконавчому комітету своїми рішеннями вносити зміни до Реєстру площ, проспектів, вулиць, провулків, проїздів, скверів, бульварів, парків, розташованих на території міста Хмельницького у разі виявлення помилок у написанні назв.

 

6. Департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів міської ради, управлінню житлово-комунального господарства та управлінню комунального майна забезпечити виготовлення та оформлення документів, пов’язаних із використанням назв площ, проспектів, вулиць, провулків, проїздів, скверів, бульварів, парків, відповідно до затвердженого Реєстру.

 

7. Рекомендувати підприємствам, організаціям та установам усіх форм власності керуватись даними Реєстру площ, проспектів, вулиць, провулків, проїздів, скверів, бульварів, парків, розташованих на території міста Хмельницького.

 

8. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови А. Савчука, заступника міського голови І. Прокопця, департамент архітектури, містобудування та земельних ресурсів міської ради, управління житлово-комунального господарства, управління комунального майна та ХМКП “Хмельницькінфоцентр”.

 

9. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища і з питань житлово-комунального господарства.

 

 

 

 

 Міський голова С. Мельник

 



 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02