Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

54. "Про розгляд пропозицій комісії з розгляду земельних спорів"
П'ятниця, 16 лютого 2018, 17:34

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення двадцятої сесії
№54 від 31.01.2018

 

 

Про розгляд пропозицій комісії з розгляду земельних спорів

 

 

Розглянувши пропозиції постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики та дерегуляції, постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, антикорупційної політики, забезпечення правопорядку та зв’язку з військовими частинами та постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації, враховуючи протоколи комісії з розгляду земельних спорів №8 від 29.09.2017 року, керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням другої сесії Хмельницької міської ради від 15.12.2010 року №21 «Про вирішення земельних спорів», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Підтримати пропозицію комісії з розгляду земельних спорів, відмову Чабана В.А. від погодження меж земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул.Вербицького,68 – визнати обґрунтованою. Повернутись до розгляду питання після досягнення Вальчуком С.А. та Чабаном В.А. згоди щодо меж земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Вербицького, 68, або після вирішення даного питання в судовому порядку.

 

2. Підтримати пропозицію комісії з розгляду земельних спорів, рекомендувати Суховірській С.Ф. звернутись до суду з позовом про визнання права власності на земельну ділянку для ведення садівництва в садівничому товаристві «Світанок-2» в порядку спадкування.

 

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови А.Бондаренка та управління земельних ресурсів та земельної реформи.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02