Developed by JoomVision.com
Увага! Оголошуються конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Хмельницькому

До уваги пасажирських перевізників та власників автотранспорту! 

 

Відповідно до п. 28 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», виконавчий комітет Хмельницької міської ради оголошує конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Хмельницькому.

Організатор перевезень – виконавчий комітет Хмельницької міської ради. Робочий орган – управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради.

Об’єктом конкурсів є міські автобусні маршрути загального користування, які працюють у звичайному режимі руху.

Конкурси на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування проводяться відповідно до Закону України „Про автомобільний транспорт”, „Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.08 року за № 1081 та Порядку організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Хмельницькому, затвердженого рішенням виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 06.09.2017 року № 607 «Про затвердження Порядку організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Хмельницькому, типової форми Договору про організацію перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Хмельницькому, встановлення Умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування та втрату чинності рішень виконавчого комітету.

Конкурс № 1.

Основні характеристики об’єкта конкурсу:

Порядковий номер

Номера маршрутів, які входять до об’єкту

Назва маршруту

(початкова та кінцева зупинки)

Кількість т/з на маршруті

Класифікація

т/з

Відстань від початкової до кінцевої зупинки,

кілометрів

Режим руху та інтервал

Особливості періодичності виконання перевезень

Сумарна кількість т/з на маршрутах, що входять до об’єкту

1.

36

Книжківці Катіон

9

(А/В)

12,40

Звичайний, 10-12 хв.

Щоденно, постійно

9

Конкурс № 2.

Основні характеристики об’єкта конкурсу:

1.

18

Вул. Верейського – Ракове

5

(А/В)

18,23

Звичайний, 20-25 хв.

Щоденно, постійно

13

19

Ракове –

Озерна

8

(А/В)

12,41

Звичайний, 10-15 хв.

Щоденно, постійно

Конкурс № 3.

Основні характеристики об’єкта конкурсу:

1.

25

Ракове – Катіон

10

(А/В)

24,69

Звичайний, 10-12 хв.

Щоденно, постійно

18

25А

Ракове – Катіон

8

(А/В)

24,69

Звичайний, 12-15 хв.

Щоденно, постійно

Конкурс № 4.

Основні характеристики об’єкта конкурсу:

1.

26

Вул. Північна – Катіон

12

(ІІ/А)

21,10

Звичайний,

5-8 хв.

Щоденно, постійно

20

37

Вул. Північна – вул. Будівельників

8

(А/В)

5,09

Звичайний,

5-8 хв.

Щоденно, постійно

Конкурс № 5.

Основні характеристики об’єкта конкурсу:

1.

54

Дачі “Електро-ніка” – Лезневе-2

6

(А/В)

13,93

Звичайний,

15-20 хв.

Щоденно,

постійно

6

Конкурс № 6.

Основні характеристики об’єкта конкурсу:

1.

20

Катіон –

Лезневе

5

(ІІ)

12,45

Звичайний,

15-18 хв.

Щоденно, постійно

14

47

Перший Парковий – Катіон

9

(А/В)

9,97

Звичайний,

10-12 хв.

Щоденно, постійно

Конкурс № 7.

Основні характеристики об’єкта конкурсу:

1.

58

Озерна –

Катіон

4/6

(І/ІІ)

9,10

Звичайний,

12-15 хв.

Щоденно, постійно

4/6

Конкурс № 8.

Основні характеристики об’єкта конкурсу:

1.

7

Озерна –

Лезневе

2

(ІІ/А)

8,09

Звичайний,

12-15 хв.

Щоденно, постійно

2

Основні умови

конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування

І. Умови конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Хмельницькому (надалі – Умови) - це встановлені організатором обов’язкові та запропоновані учасниками конкурсу додаткові умови перевезень пасажирів, які повинні виконуватись автомобільними перевізниками на відповідних об’єктах конкурсу.

Умови розроблені відповідно до Конституції України, Законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про автомобільний транспорт”, “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті”, постанов Кабінету Міністрів України “Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту”, “Про затвердження Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування” та інших нормативно-правових актів.

До участі в конкурсі допускаються автомобільні перевізники, які відповідають вимогам ст. 45 Закону України «Про автомобільний транспорт».

Перевізник – претендент зобов’язаний мати:

достатню кількість автобусів, які є його власністю, співвласністю або взяті у лізинг для відповідного виду перевезень на законних підставах, що відповідають об’єкту конкурсу, у тому числі автобуси, пристосовані для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями у кількості, не менш як один на кожному маршруті;

кількість резерву автобусів, які відповідають об’єкту конкурсу для заміни рухомого складу в разі виходу техніки з ладу не менше 10% від загальної кількості на відповідному об’єкті конкурсу;

не менше одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями окремо на кожному маршруті;

власну або орендовану виробничо-технічну базу для обслуговування транспортних засобів;

офіційно оформлених працівників для здійснення щозмінного передрейсового та післярейсового медичного огляду водіїв та технічного передрейсового та післярейсового огляду транспортних засобів або залучати відповідних фахівців на підставі договорів на надання послуг;

На маршрутах використовуються автобуси загального призначення, категорія та клас яких відповідають вимогам об’єкту конкурсу.

Конструкція та технічний стан транспортних засобів, а також їх частини мають відповідати вимогам, порядок визначення яких встановлюється на законодавчому рівні та забезпечувати:

- безпеку людей, які користуються транспортними засобами чи беруть участь у дорожньому русі;

- відповідність нормам стосовно викидів забруднювальних речовин, парникових газів, електромагнітних завад, рівню шуму та інших чинників негативного впливу на людину та довкілля;

- ефективне використання енергетичних ресурсів, частин і експлуатаційних матеріалів;

- захист від їх незаконного використання;

- збереження властивостей безпеки від моменту виготовлення транспортного засобу до його утилізації;

- відповідність іншим вимогам законодавства.

Транспортні засоби та частини до них повинні відповідати вимогам нормативної і конструкторської документації та мати маркування для їх ідентифікації.

До моменту введення в дію рішення конкурсного комітету, перевізник зобов’язаний встановити на всіх автобусах, якими здійснюватимуться перевезення пасажирів на маршрутах загального користування, системи GPS – навігації та забезпечити їх під’єднання до єдиної централізованої системи керування рухом громадського транспорту, створеної на базі управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради, з щоденним наданням протоколів (звітів) за результатами її роботи в електронному та письмовому вигляді.

Перевізник, з яким укладено Договір про організацію перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, самостійно забезпечує у повному обсязі перевезення пасажирів відповідно до його умов та Правил користування міським пасажирським автомобільним транспортом (автобусами) у м. Хмельницькому, в тому числі резервними автобусами, на випадок виходу автобуса з ладу чи збільшення пасажиропотоку.

Під час перевезення пасажирів музика в автобусі має звучати не голосно, щоб не заважати пасажирам. Крім цього суворо забороняється:

прослуховування пісень, пов’язаних із тематикою кримінального світу;

транслювання пісень виконавців, перелік яких формується відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України» та складається Міністерством культури України на підставі звернень Ради національної безпеки і оборони України, Служби безпеки України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Забороняється розміщувати рекламу на скляних (прозорих) поверхнях транспортних засобів, за винятком випадків, коли для цього використовуються матеріали, які забезпечують безперешкодний огляд з салону транспортного засобу.

ІІ. Для участі у конкурсі автомобільний перевізник подає на кожний об'єкт конкурсу окремо заяву за визначеною формою, і такі документи:

1) нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів або письмове підтвердження розміщення на порталі електронних сервісів інформації про наявність ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів;

2) перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, із зазначенням марки, моделі, пасажиромісткості (з відміткою "з місцем водія/без місця водія"), VIN-коду транспортного засобу, державного номерного знака, року випуску транспортного засобу;
3) документ, що підтверджує внесення плати за участь у конкурсі, із зазначенням дати проведення конкурсу;
4) копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;
5) копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (у випадку проведення санації);
6) перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація  про  їх відсутність;
7) анкету до заяви про участь у конкурсі відповідно до додатку № 4 до Порядку; 
8) копію штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) за останні повні два квартали;
9) відомості про додаткові умови обслуговування на маршруті.
Комплектність поданих документів перевіряє в міру їх надходження Організатор.
Документи для участі в конкурсі пронумеровуються, прошиваються, підписуються уповноваженою особою перевізника-претендента та скріплюються печаткою з позначенням кількості сторінок цифрами і словами.
Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах).
Конверт (пакет) з позначкою "№ 1", який містить документи для участі в конкурсі, відкривається наступного дня після закінчення строку їх прийняття.
Конверт (пакет) з позначкою "№ 2", який містить документи з інформацією про те, на який об'єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент, відкривається під час засідання конкурсного комітету.
У разі подання перевізником-претендентом документів для участі в кількох конкурсах, що проводяться на одному засіданні, ним робиться однакова відмітка на конвертах № 1 і 2, які стосуються одного і того ж конкурсу, що дасть змогу визначити приналежність їх одне одному.
Якщо перевізник-претендент бере участь у кількох конкурсах, які проводяться на одному засіданні конкурсного комітету, а подані ним пропозиції достатні для виконання перевезень тільки на частині об'єктів конкурсів, він повинен визначити пріоритети щодо визнання його переможцем у конкурсах, про що робиться запис в розділі IV заяви (додаток № 1 до Порядку), і в разі визнання його переможцем у конкурсі (конкурсах) з вищим пріоритетом до участі в інших конкурсах він не допускається. При цьому плата за участь у конкурсах не повертається.
 
Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі визначається організатором і не може становити менш як 10 робочих днів до дати проведення конкурсу.
Документи, що безпосередньо стосуються конкурсу, які надійшли до робочого органу у зазначений в оголошенні про проведення конкурсу строк від підприємств, установ та організацій, які не є перевізниками-претендентами, подаються на розгляд конкурсного комітету. 
Документи, які надійшли до організатора після встановленого строку, не розглядаються.
За роз'ясненнями щодо оформлення документів для участі в конкурсі перевізник-претендент має право звернутися до організатора або робочого органу, які зобов'язані надати їх в усній чи письмовій формі (за вибором перевізника-претендента) протягом трьох днів.
Документи, подані несвоєчасно, не реєструються і повертаються автомобільному перевізникові з повідомленням про спосіб повернення коштів, внесених за участь в конкурсі.
Інформація, що міститься в документах, поданих перевізниками-претендентами для участі у конкурсі, повинна бути достовірною станом на момент подання документів для участі в конкурсі.

У разі відсутності в перевізників претендентів відповідної кількості автобусів та автобусів, що відповідають умовам конкурсу вони мають право подавати до конкурсного комітету заяву на участь у конкурсі та документи, що містять характеристику наявних автобусів, які перевізник-претендент пропонує використовувати на даному маршруті, а також інвестиційний проект зобов’язання щодо оновлення парку автобусів на цьому маршруті на визначений період до одного року.

Інформацію про об’єкти конкурсів можна отримати в управлінні транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради за адресою: м. Хмельницький, вул. Сковороди, 12. Години роботи: понеділок-четвер - з 09 год. 00 хв. до 18 год. 15 хв. (обідня перерва з 13:00 год. до 14:00 год.), п’ятниця - з 09 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв., крім вихідних та святкових днів.

Документи для участі у конкурсі приймаються управлінням транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради до 12 год. 00 хв. 06 березня 2018 року включно за адресою: м. Хмельницький, вул. Сковороди, 12. Години роботи: понеділок-четвер - з 09 год. 00 хв. до 18 год. 15 хв. (обідня перерва з 13:00 год. до 14:00 год.), п’ятниця - з 09 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв., крім вихідних та святкових днів.

Починаючи з 23.02.2018 року перелік, бланки документів для участі в конкурсі та необхідну інформацію щодо умов проведення конкурсу можна отримати в управлінні транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради за адресою: м. Хмельницький, вул. Сковороди, 12. Години роботи: понеділок-четвер - з 09 год. 00 хв. до 18 год. 15 хв. (обідня перерва з 13:00 год. до 14:00 год.), п’ятниця - з 09 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв., крім вихідних та святкових днів.

Конкурси відбудуться 23 березня 2018 року. Початок роботи конкурсного комітету о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хмельницький, вул. Гагаріна, 3, будівля Хмельницької міської ради (2-й поверх, зелена зала).

Розмір плати за участь у конкурсі становить 2 600 грн. 00 коп. Плата за участь у конкурсі сплачується перевізником-претендентом за наступними реквізитами:

Одержувач: управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради,

р/р 31557393153273, ГУДКСУ у Хмельницькій області, МФО 815013, код ЄДРПОУ - 26572159.

Перевізник-претендент, який подає документи на участь у конкурсі по двом або більше об’єктах, вносить плату за участь у конкурсі по кожному об’єкту окремо.

Телефон для довідок: 79-55-25, 79-55-77, електронна адреса -  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02