Developed by JoomVision.com
Відбудеться засідання постійної комісії

6 березня о 10.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

1. Про розгляд звернення ТзОВ «Трансформатор сервіс» про не застосування коефіцієнту 12 при розрахунку орендної плати за земельну ділянку по прс. Миру,101-Б площею 0,3897 га.

Запрошені: Зозулюка Р.М. – головний інженер ТзОВ «Трансформатор сервіс»

 

2. Про розгляд звернення громадян Гаврищишена І.М. та Жабко Ю.О. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі її в спільну сумісну власність для будівництва індивідуального гаража за адресою: м. Хмельницький, гаражний масив по вул. Тернопільській, 26/5, блок В, бокс 6-7.

Запрошені: Гаврищишен Іван Михайлович, Жабко Юрій Олексійович

 

3. Про розгляд звернення ФОП Войтюк М.П. щодо внесення змін до паспорту прив’язки тимчасової споруди та договору особистого строкового сервітуту у зв’язку зі зміною площі тимчасової споруди, яка розташована по прс. Миру (біля буд. №74) (площа павільйону згідно паспорту прив’язки 40 кв.м збільшено на 16,7 кв.м).

Запрошені: Войтюк Майя Петрівна

 

4. Про повторний розгляд звернення ТОВ «Сузір’я-7» з проханням переглянути рішення, прийняте на засіданні постійної комісії від 10.11.2017 (пит.№37) щодо надання Гаврилюку А.А. згоди на відведення земельної ділянки площею 0,0133 га по вул. Трудовій,7/3 під обслуговування нежитлового приміщення без погодження меж сусіднім землекористувачем ТОВ «Сузір’я-7» та не погоджувати зазначену документацію до вирішення питання у судовому порядку.

Запрошені:    представник ТОВ «Сузіря-7»

Гаврилюк Андрій Андрійович

 

5. Проект рішення «Про розгляд пропозицій комісії з розгляду земельних спорів» (Томусяк М.М.).

 

6. Проект рішення «Про розгляд пропозицій комісії з розгляду земельних спорів» (Тіморіна О.О.)

 

7. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Бура А.І.)

 

8. Проект рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та внесення змін» (Бурковська М.В.)

 

9. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці та зміну її цільового призначення» (Доброгорська Т.Й.)

 

10. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці та зміну її цільового призначення» (Кухар О.М.)

 

11. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Похитун І.М.)

 

12. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам, втрату чинності» (Андрощук О.О.)

 

13. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам, втрату чинності» (Брохун М.Г.)

 

14. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Швед З.Ф.)

 

15. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки в оренду громадянину» (Мевша В.В.)

 

16. Проект рішення «Про припинення права користування земельними ділянками, розірвання договорів оренди землі за згодою сторін та надання земельних ділянок в оренду юридичним та фізичним особам, зміну коду КВЦПЗ земельної ділянки та внесення змін в рішення сесій міської ради, договори оренди земельних ділянок» (ТОВ «Вела-К»)

 

17. Проект рішення «Про надання згоди на відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (Хмельницький районний центр зайнятості)

 

18. Проект рішення «Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в оренду, постійне користування» (ТОВ Торговий дім «Євромоторс»)

 

19. Проект рішення «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення» (МКП - ринок «Ранковий»)

 

20. Проект рішення «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду та внесення змін в договір оренди землі» (ПП «Вуд»)

 

21. Проект рішення «Про надання юридичній особі дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в оренду» (ХПВТП «Алмаз»)

 

22. Проект рішення «Про надання юридичним та фізичним особам дозволу на поділ земельних ділянок» (ПП «Ріо-ЛТД»)

 

23. Проект рішення «Про припинення права користування земельними ділянками, розірвання договорів оренди землі за згодою сторін та надання земельних ділянок в оренду, постійне користування юридичним та фізичним особам» (Кравець В.О.)

 

24. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, постійне користування» (Дацькова Л.П.)

 

25. Проект рішення «Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення»

 

26. Проект рішення «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення»

 

27. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду» (ПП «Алмаз-Плюс»)

 

28. Проект рішення «Про надання згоди на відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (СЗОШ І-ІІІ ступенів №25)

 

29. Проект рішення «Про надання юридичним та фізичним особам дозволу на поділ та об’єднання земельних ділянок» (ХПВТП «Алмаз»)

 

30. Проект рішення «Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки» (Калєніков Г.С.)

 

31. Проект рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод» (Красовський В.С.)

 

32. Проект рішення «Про надання земельних ділянок в оренду фізичній та юридичній особам» (Садлій Д.М.)

 

33. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у зв’язку із зміною цільового призначення» (Віт В.Ф.)

 

34. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду» (Бунецький Р.О.)

 

35. Проект рішення «Про погодження технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок»(Державний пожежно-рятувальний загін).

 

36. Про розгляд звернення Релігійної організації «Релігійна громада (парафія) Різдва Пресвятої Богородиці Кам’янець-Подільської єпархії Української Греко-Католицької Церкви міста Хмельницького Хмельницької області» щодо виділення в постійне користування земельної ділянки площею 0,13 га, яка розташована біля «Соціального центру Святого Миколая Чудотворця» по вул. Зарічанській,10/3, між ДНЗ №33 «Джерельце» та гуртожитком Хмельницького політехнічного коледжу, для створення інклюзивного дитячого майданчика.

 

37. Про повторний розгляд звернення ТзОВ «Укртранс-Хмельницький-Сервіс» щодо надання дозволу на поділ земельної ділянки площею 1,7580 га по вул. Довженка,4, яка перебуває в постійному користування під адміністративний будинок та виробничу базу, на три ділянки.

 

38. Про розгляд звернення гр. Шеремет А.О. щодо звільнення від внесення коштів до цільового фонду соціально-економічного та культурного розвитку міста в розмірі 16740 грн.

 

39. Про розгляд звернення ТОВ «Хмельницьккразсервіс» щодо припинення права користування земельною ділянкою площею 0,3492 га по вул. Довженка,4/5 у зв’язку з переходом права власності на будівлю та звернення Гусара С.О. щодо надання земельної ділянки площею 0,3492 га по вул. Довженка,4/5 в оренду для обслуговування гаражів.

 

40. Про повторний розгляд звернення гр. Дузь Л.П. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0220 га, що розташована по прв. Ранковому для городництва та передачі її в оренду.

 

41. Про повторний розгляд звернення гр. Трочинської О.М. щодо припинення права користування земельною ділянкою площею 1632 кв.м по вул. Львівське шосе,12/1 та зміни коду КВЦПЗ з «03.03» на «03.10».

 

42. Про розгляд звернення Шелеста О.А. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0035 га по вул. Зарічанській,14/5, бокс 1 для будівництва індивідуального гаража.

 

43. Про розгляд звернення Політаєва А.М. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0032 га по вул. Зарічанській,14/5, бокс 2 для будівництва індивідуального гаража.

 

44. Про розгляд звернення Гаврилюка О.О. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0032 га по вул. Зарічанській,14/5, бокс 4 для будівництва індивідуального гаража.

 

45. Про розгляд звернення Кутасевич І.М. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0034 га по вул. Зарічанській,14/5, бокс 5 для будівництва індивідуального гаража.

 

46. Про розгляд звернення Мацьохи І.М. щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 563 кв.м по вул. Гуменюка з «для городництва» на «для ведення особистого селянського господарства».

 

47. Про розгляд звернення керівника Напрямку Розвитку РП ГО ПАТ КБ «Приватбанк» Близнюка Н.О. щодо передачі земельної ділянки по прв. Зенітному,21 в постійне безоплатне користування.

 

48. Про розгляд звернення голови громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Автомайдан» Сторожука А.М. щодо вилучення земельної ділянки по вул. Соборній, 60, яка перебуває в постійному користуванні Хмельницької обласної ради для обслуговування Театру ім. Старицького, та ініціювання питання щодо стягнення з Хмельницької обласної ради збитків в зв’язку з порушенням умов користування земельною ділянкою.

 

49. Про розгляд звернення керівника ТзДВ «Науково-виробниче підприємство «Дельта» Слюсара О.А. стосовно надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,4708 га по вул. Майборського, 11/1 під автостоянку на 160 легкових автомобілів з метою передачі її в оренду.

 

50. Про розгляд звернення ХКП «Спецкомунтранс» щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 26553 кв.м, в т.ч. діл. №1 – площею 16221 кв.м, діл. №2 – площею 3100 кв.м, діл. №3 – площею 7232 кв.м по прс. Миру  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості ( для розширення меж полігону твердих побутових відходів)  без погодження меж суміжними землекористувачами.

 

51. Про розгляд звернення ПП «Виробничо-комерційної фірми «Луч» щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Купріна,58/1 площею 1500 кв.м для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) (під будівництво виробничих приміщень) без погодження меж суміжним землекористувачем ГК «Автолюбитель».

 

52. Про розгляд звернення гр. Гуменного Б.Б. щодо зміни коду КВЦПЗ земельної ділянки по вул. Героїв Крут.4/1 площею 6560 кв.м з «03.15 – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови – землі житлової та громадської забудови» на «02.10 – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури – землі житлової та громадської забудови».

 

53. Про розгляд звернення ПП «Руслан-Сервіс» щодо перенесення торгового павільйону площею 250 кв.м з вул. Залізняка, 4/2 на вул. Курчатова (біля буд. №1А) – площею 60 кв.м, на вул. Курчатова (біля буд. №1В) – площею 50 кв.м та на вул. Вайсера (біля буд. №25) – площею 140 кв.м.

 

54. Про розгляд звернення гр. Зайця С.А. щодо надання дозволу на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на власній земельній ділянці по вул. Заводській,33.

 

55. Про розгляд звернення ГО «Всеукраїнське об’єднання ветеранів силових структур, волонтерів та інвалідів «Новий Світ» щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 17 га по вул. Західно-Окружній для будівництва мало поверхової килимової забудови та надати її в постійне користування.

 

56. Про розгляд звернення ПМП «Нікар» щодо поділу земельної ділянки площею 1200 м2 по прз. П. Мирного, 8 на земельну ділянку №1 – площею 540 кв.м та земельну ділянку №2 – площею 660 кв.м.

 

57. Про розгляд звернення Мельничука В. П. стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0722 га по вул. Набережній, 18 для ведення особистого селянського господарства за давністю користування (набувальна давність).

 

58. Про розгляд звернення Кушніра І. О. стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Амосова у зв’язку з Положенням про порядок набуття права на земельну ділянку за давністю користування (набувальна давність).

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02