Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

від 07.03.2018 № 65-р "Про проведення місячника санітарної очистки та благоустрою міста"
Понеділок, 12 березня 2018, 10:18

Україна
Хмельницький міський голова

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 07.03.2018 № 65-р

Про проведення місячника санітарної очистки та благоустрою міста

 

У зв’язку із проведенням Дня довкілля та з метою покращення санітарного стану міста, керуючись ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

1. Провести з 19 березня по 19 квітня 2018 року місячник санітарної очистки та благоустрою міста.

2. Керівникам комунальних підприємств, установ та організацій провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих, закріплених за ними територій з вивезенням сміття на міський полігон твердих побутових відходів.

3. Керівникам підприємств, установ та організацій інших форм власності, рекомендувати провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих, закріплених за ними територій, з вивезенням сміття на міський полігон твердих побутових відходів.

4. Підприємствам, установам та організаціям різних форм власності під час проведення місячника відновити місця розритих проїжджих частин вулиць, тротуарів та провести підсів трави на зелених зонах та посадку молодих дерев.

5. Управлінню організаційно-інформаційної роботи та контролю (Р. Назаров) забезпечити проведення інформаційних заходів та роз'яснювальної роботи щодо місячника санітарної очистки та благоустрою міста.

6. Управлінню архітектури та містобудування (З. Пилипчук) рекомендувати розповсюджувачам зовнішньої реклами привести рекламоносії у відповідність до вимог Закону України «Про рекламу».

7. Департаменту освіти та науки (Р. Миколаїв) рекомендувати загальноосвітнім закладам провести урок природи (довкілля) присвячений місячнику санітарної очистки та благоустрою міста.

8. Комунальному підприємству “Міськсвітло” (В. Пекарський), Хмельницькому міському району електромереж (С. Олійник), комунальному підприємству “Електротранс” (В. Паламарчук) очистити опори від об’яв.

9. Головам комітетів самоорганізації населення організувати прибирання території мікрорайонів Лезневе, Книжківці, Ружична, Гречани.

10. Головам квартальних комітетів організувати прибирання території у приватному секторі.

11. Комунальному підприємству “Спецкомунтранс” (В. Кривенчук), в період проведення місячника, приймати сміття від комунальних підприємств та житлово-експлуатаційних контор на полігоні твердих побутових відходів безкоштовно.

12. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови А. Нестерука.

 

Міський голова О. Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02