Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про затвердження істотних умов енергосервісних договорів"
Вівторок, 13 березня 2018, 10:55

 

 

Про затвердження істотних умов енергосервісних договорів

 

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, враховуючи рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 26 жовтня 2017 року «Про закупівлю енергосервісу та затвердження базових рівнів споживання паливно-енергетичних ресурсів та житлово-комунальних послуг», відповідно до частини другої статті 5, частини другої статті 6 Закону України «Про запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації», Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити істотні умови енергосервісних договорів згідно з додатками.

 

2. Розпорядникам бюджетних коштів забезпечити укладання енергосервісних договорів згідно з істотними умовами, зазначеними у додатках 1-5 до цього рішення.

 

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступників міського голови Г.Мельник, В.Гончарука та департамент освіти та науки.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів та децентралізації.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02