Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

"Про внесення змін до Регламенту Хмельницької міської ради VII скликання"
Середа, 14 березня 2018, 18:02

 

 

Про внесення змін до Регламенту Хмельницької міської ради VII скликання

 

 

Розглянувши пропозиції постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, антикорупційної політики, забезпечення правопорядку та зв’язку з військовими частинами, депутата Хмельницької міської ради Нагорної Т.В. та рекомендації громадської організації «Жіночий антикорупційний рух», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про доступ до публічної інформації», міська рада:

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до Регламенту Хмельницької міської ради VII скликання, затвердженого рішенням Хмельницької міської ради №5 від 04.12.2015, із внесеними змінами рішенням тринадцятої сесії Хмельницької міської ради №44 від 22.03.2017, а саме:

1.1. Доповнити ст.30 пунктами:

- Проект рішення, в якому йдеться про внесення змін чи доповнень до раніше прийнятих рішень міської ради чи виконавчого комітету, подається суб'єктами подання у вигляді порівняльних таблиць з викладенням тексту рішення (його структурних частин), який підлягає зміні чи доповненню.

- Якщо зміни, що вносяться до документа, за обсягом займають більшу частину тексту або істотно впливають на його зміст, необхідно викласти рішення у новій редакції.

1.2. Доповнити п.2 ст.2 словами:

«які можуть бути акредитовані при міській раді з метою створення сприятливих умов для здійснення їх професійної діяльності».

1.3. Доповнити п.8 ст.39 словами: «та на офіційному сайті міської ради».

 

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на секретаря міської ради М.Кривака.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, антикорупційної політики, забезпечення правопорядку та зв’язку з військовими частинами.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02