Developed by JoomVision.com
Відбудеться засідання постійної комісії
Четвер, 22 березня 2018, 15:29

23 березня о 10.30 в сесійній залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

1. Про розгляд звернення гр. Супрун О.Є. щодо повторного розгляду питання щодо розірвання договору оренди землі №681010004000836 від 05.10.2013 у зв’язку із завершенням будівництва та передачею житлових комплексів на баланс ОСББ, що розташовані за адресою: вул. Старокостянтинівське шосе, 20/3, 20/3А.

Запрошені: Супрун Олена Євгеніївна

 

2. Про розгляд звернення ПП «Поділля Житлобудінвест» щодо повторного розгляду питання стосовно розірвання договору оренди землі №1116/01 від 19.04.2016 року на земельну ділянку площею 0,2 га по вул. Кам»янецькій.145-А в зв’язку з завершенням будівництва житлового будинку і передачею його на баланс ОСББ «Медовий».

Запрошені: Дубас О.М. – директор ПП «Поділля Житлобудінвест»

 Горелік О.М. - голова ОСББ «Медовий»

 

3. Про розгляд звернення ФОП Гвоздицього Є.О. та Педана В.С. щодо надання місця для перенесення павільйону «Вулканізація» та кіоску «Ремонт карбюраторів», які знаходяться за адресою: прс. Миру (біля кафе «Марися»).

Запрошені: Гвоздицький Віталій Сергійович

Педан Елік Олександрович

 

4. Про розгляд звернення ТОВ «Зінмар» щодо визнання таким, що втратив чинність пункт 19 додатку до рішення виконавчого комітету хмельницької міської ради №447 від 27.06.2000р.

Запрошені: представник ТОВ «Зінмар»

 

5. Про розгляд звернення ТОВ «Приватна справа» щодо зарахування вартості виконаних робіт по благоустрою території поза межами земельної ділянки, виділеної під будівництво ринку змішаної торгівлі по прс. Миру,69, та зменшення розміру пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури на суму їх кошторисної вартості.

Запрошені: Швець В.Є.

 

6. Про розгляд місцевої ініціативи з питання врегулювання торгівлі в кіосках по вул. Проскурівського підпілля біля буд. №1 (ТЦ «Мега»)

Запрошені: Кнець Надія Володимирівна, Пенкаль С.В., - представники місцевої ініціативи

Гончарук Володимир Володимирович – заступник міського голови

Сідлецька Руслана Сигізмундівна – начальник управління торгівлі

Мельник Станіслав Геннадійович – депутат міської ради

 

7. Про повторний розгляд звернення ТОВ «Магія Пласт» щодо не застосування коефіцієнту 12 при укладенні договору оренди земельної ділянки по вул. Курчатова,118/2.

Запрошені:    Бресь Сергій Теофільович - директор ТОВ «Магія Пласт»

 

8. Про розгляд звернення гр. Маланчук Л.В. щодо внесення змін до паспорту прив’язки тимчасової споруди та договору особистого строкового сервітуту тимчасової споруди площею 72,8 кв.м, яка розташована по вул. Трудовій (біля буд. №11), збільшивши її площу на 22,3 кв.м.

Запрошені: Маланчук Людмила Володимирівна

 

9. Про розгляд звернення ПМП «Фінмаркет» щодо поновлення договору оренди землі №0409742—210 від 05.10.2009 по вул. Кам»янецькій,2а та зміни коду КВЦПЗ земельної ділянки з «03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови  - землі житлової та громадської забудови» на «02.10 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури – землі житлової та громадської забудови».

Запрошені: Пенкаль С.В. – директор ПМП «Фінмаркет»

 

10. Проект рішення «Про непоновлення договору оренди земельної ділянки ПМП «Фінмаркет».

 

11. Проект рішення «Про розгляд пропозицій комісії з розгляду земельних спорів» (Тихончук М.В.).

 

12. Проект рішення «Про розгляд пропозицій комісії з розгляду земельних спорів» (Мойсєєнко Н.В.)

 

13. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Майстер З.А.)

 

14. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Воронішин М.С.)

 

15. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Міщенко С.А.)

 

16. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Врона С.І.)

 

17. Проект рішення «Про припинення права користування частинами земельних ділянок, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), внесення змін» (Гуменюк В.В.)

 

18. Проект рішення «Про припинення права користування частинами земельних ділянок, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» (Довгалюк І.А.)

 

19. Проект рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод» (ТОВ «Браво»).

 

20. Проект рішення «Про  продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення»

 

21. Проект рішення «Про надання юридичній особі дозволу на поділ земельної ділянки» (Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення)

 

22. Проект рішення «Про надання фізичній та юридичним особам згоди на відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» (Пундик В.Ф.)

 

23. Проект рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод, зміну коду КВЦПЗ земельних ділянок» (Урсол О.М.)

 

24. Проект рішення «Про укладення тристоронніх договорів про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького».

 

25. Проект рішення «Про внесення змін в договір про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького» (Лопатовський О.Б.)

 

26. Проект рішення «Про внесення змін в договір про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького» (Гуменюк О.Б.)

 

27. Проект рішення «Про внесення змін в договір про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького» (ТОВ Авто Прок»).

 

28. Проект рішення «Про надання згоди товариству з обмеженою відповідальністю «Євро-Трейд» на безоплатну передачу в комунальну власність територіальної громади міста мереж водопостачання, напірної каналізації, самопливної каналізації та каналізаційної насосної станції та зменшення розміру пайової участі у розвитку інженерно -транспортної та соціальної інфраструктури міста».

 

29. Проект рішення «Про надання згоди товариству з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія Дністер ХХІ» на безоплатну передачу в комунальну власність територіальної громади міста мережі водопостачання та зменшення розміру пайової участі у розвитку інженерно -транспортної та соціальної інфраструктури міста».

 

30. Проект рішення «Про надання згоди обслуговуючому кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Південно-Західний» на безоплатну передачу в комунальну власність територіальної громади міста мереж водопостачання та відведення каналізаційних стоків та зменшення розміру пайової участі у розвитку інженерно -транспортної та соціальної інфраструктури міста».

 

31. Проект рішення «Про надання згоди житлово-будівельному кооперативу «Щасливий» на безоплатну передачу в комунальну власність територіальної громади міста мережі зливової каналізації та зменшення розміру пайової участі у розвитку інженерно -транспортної та соціальної інфраструктури міста».

 

32. Проект рішення «Про надання згоди житлово-будівельному кооперативу “Красовський” на безоплатну передачу в комунальну власність територіальної громади міста мереж водопостачання та водовідведення та зменшення розміру пайової участі у розвитку інженерно -транспортної та соціальної інфраструктури міста».

 

33. Проект рішення «Про надання згоди колективному підприємству «Хмельницький комбінат будівельних матеріалів» на безоплатну передачу в комунальну власність територіальної громади міста квартири та зменшення розміру пайової участі у розвитку інженерно - транспортної та соціальної інфраструктури міста»

 

34. Проект рішення «Про внесення змін і доповнень в рішення двадцятої сесії міської ради від 31.01.2018 № 91».

 

35. Проект рішення «Про внесення змін в рішення сесій міської ради, договір оренди землі та надання згоди приватному підприємству «Форвард» на передачу в комунальну власність територіальної громади міста квартир».

 

36. Про повторний  розгляд звернення громадян Гаврищишена І.М. та Жабко Ю.О. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі її в спільну сумісну власність для будівництва індивідуального гаража за адресою: м. Хмельницький, гаражний масив по вул. Тернопільській, 26/5, блок В, бокс 6-7.

 

37. Про розгляд звернення гр. Козоріза А.П. стосовно надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1000 кв.м по пров. Стельмаха,48, яка перебуває у нього в оренді для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, щодо внесення змін до Державного земельного кадастру із збереженням площі земельної ділянки.

 

38. Про розгляд звернення гр. Богдана С.В. стосовно затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 0,4500 га на 5 ділянок, в т.ч.: діл.№1 – площею 0,0900 га, діл.№2 – площею 0,0900 га, діл.№3 – площею 0,0900 га, діл.№4 – площею 0,0900 га, діл.№5 – площею 0,0900 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

 

39. Про розгляд звернення ТОВ «Браво» щодо надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 78 кв.м по вул. Свободи.1А, що перебуває в користуванні товариства на підставі договору оренди для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови – землі житлової та громадсько забудови (під добудову другого та третього поверху для розширення спортивно-оздоровчого комплексу), щодо внесення змін до Державного земельного кадастру із збереженням площі.

 

40. Про розгляд звернення ТОВ «Мега-Транс» щодо внесення змін до пункту 1 рішення 13 сесії міської ради віл 22.03.2017 №65, замінивши вираз «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку – землі житлової та громадської забудови» на вираз «03.15 – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови – землі житлової та громадської забудови».

 

41. Про повторний розгляд звернення гр. Українець Л.К. щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,09 га по вул. Мельникова,77 з «для городництва» на «для ведення особистого селянського господарства».

 

42. Про повторний розгляд звернення гр.Віта А.В. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража площею 35 кв.м по прс. Миру,102/4, гаражний кооператив «Проспект», блок В, бокс 15.

 

43. Про повторний розгляд звернення Костьолко Л.В. щодо продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 185 кв.м по вул. Кам»янецькій,106 для обслуговування нежитлового приміщення.

 

44. Про розгляд звернення ПрАТ «Віта» щодо продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 19189 кв.м по прв. Купріна,1 під виробниче господарське приміщення з холодильником на 3000 тонн та будівництво змішаних товарних складів та офісних приміщень.

 

45. Про розгляд звернення гр. Лисюк Н.В. щодо надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,9311 га, що передана в колективну власність колективному сільськогосподарському підприємству «Поділля» с. Копистин Хмельницького району Хмельницької області на підставі державного акту на право колективної власності на землю від 1995 року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва по вул. П»ятисотенниць,2.

 

46. Про розгляд звернення ФОП Бідюка В.Ф. щодо скасування пункту №2 рішення 19 сесії міської  ради від 27.12.2017р. №55.

 

47. Про розгляд звернення гр. Шкрабача В.Г. щодо надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки площею 0,0615 га, яка розташована в обслуговуючому кооперативі «Керамік».

 

48. Про розгляд звернення керівника ТзДВ «Науково-виробниче підприємство «Дельта» Слюсара О. А. стосовно надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки по вул. Майборського, 11/1 з метою передачі її в оренду.

 

49. Про розгляд звернення Полюк Н. І. стосовно надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0523 га по вул. Качинського для ведення особистого селянського господарства.

 

50. Про розгляд звернення гр. Аль-Хадж Джамілія щодо перенесення стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності – кіоску площею 6,5 кв.м з вул. Грушевського (біля буд.№67) на вул. Тернопільську (біля буд. №34) у зв’язку з вивільненням тимчасових споруд з центральної частини міста.

 

51. Про повторний розгляд звернення ГО «Всеукраїнське об’єднання ветеранів силових структур, волонтерів та інвалідів «Новий Світ» щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 17 га по вул. Західно-Окружній для будівництва мало поверхової килимової забудови та надати її в постійне користування.

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02