Developed by JoomVision.com
Звіт за результатами громадського обговорення пропозицій щодо присвоєння провулку та проїзду на території садівничого товариства «Ружичнянське» назв провулок Вигодовського та проїзд Вигодовського

Організатор громадського обговорення: топонімічна комісія, управління організаційно-інформаційної роботи та контролю Хмельницької міської ради.

Громадське обговорення проводилось від 9 лютого до 9 квітня 2018 року відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 року №989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» у формі електронних консультацій.

Зміст питання, що виносилося на громадське обговорення – пропозиція щодо присвоєння провулку та проїзду на території садівничого товариства «Ружичнянське» назв провулок Вигодовського та проїзд Вигодовського.

Пропозиція внесена топонімічною комісією на засіданні від 8 лютого 2018 року, враховуючи звернення мешканців садівничого товариства «Ружичнянське» із проханням найменування вулиць, провулку та проїзду у зв’язку із бажанням власників садових будинків перевести їх у житлові згідно Постанови КМУ від 29.04.2015 року №321.

Інформація про осіб, що взяли участь в обговоренні:

Рибчинський Михайло Павлович, Кондратюк Іван Іванович, Заплетняк Ірина Василівна, Ксьондз Ірина Сергіївна, Дунець Віталій Сергійович, Шкваровська Лілія Миколаївна, Чорненька Валентина Миколаївна, Колісник Петро Степанович, Ключко Олег Володимирович, Кот Лідія Іванівна, Карпик Олег Богданович, Василевський Дмитро Васильович, Крамар Василь Васильович, Вихівський Дмитро Йосипович.

Всі учасники громадського обговорення підтримали пропозицію щодо присвоєння провулку та проїзду на території садівничого товариства «Ружичнянське» назв провулок Вигодовського та проїзд Вигодовського.

Голова топонімічної комісії                                                                      М. Кривак

Секретар топонімічної комісії                                                                   Р. Назаров

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02