Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення двадцять восьмої сесії
№7 від 23.09.2009р.

 

Про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Хмельницького" Боценюку Степану Миколайовичу

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету щодо присвоєння Боценюку Степану Миколайовичу звання "Почесний громадянин міста Хмельницького", виконавчий комітет міської ради відзначає, що Боценюк С.М. народився 30 квітня 1936 року. Розпочав свою трудову діяльність в 1961 році у місті Хмельницькому в будівельному управлінні №1 на посаді майстра. Першим об’єктом будівництва був чотириповерховий житловий будинок по вулиці Вайсера. Після закінчення з відзнакою Московського інженерно-будівельного інституту ім. Куйбишева був призначений старшим виконробом цього управління, а згодом головним інженером та начальником будівельного управління “Житлобуд”. У 1976 році Боценюк С.М. очолив “Домобудівний комбінат”, а у 1981 році його було призначено головним інженером комбінату “Хмельницькпромбуд”. З 1986 року працював керуючим трестом “Хмельницькбуд”.
За його безпосередньою участю та керівництвом у місті Хмельницькому збудовано надзвичайно велику кількість об’єктів житла, освіти, охорони здоров’я, промисловості, в тому числі було зведено один із перших житлових об’єктів - масив на честь 50-річчя жовтня по вулиці Фрунзе (нині вулиця Кам’янецька), перші житлові масиви великопанельних будинків 96-ої серії по Львівському шосе та вулиці Курчатова, Перший та Третій містобудівельні комплекси мікрорайону “Озерна”. За ініціативою Боценюка С.М. забудовано індивідуальний масив на площі 25 га для працівників тресту “Хмельницькбуд” в мікрорайоні “Лезнево-2”, впроваджувались перші повномонолітні висотки у ковзкій опалубці, вступали у стрій корпуси промислових гігантів виробничого об’єднання “Новатор”, “Катіон”, “Темп”, ”Нева”, “Адвіс”. За роки наполегливої праці Боценюка С.М. обсяг капітальних вкладень у розвиток власної бази тресту “Хмельницькбуд” зріс у 60 разів. У цей період створено нові технології першого та другого цехів відкритого акціонерного товариства “Хмельницькзалізобетон”, впроваджено нову серію житлових будинків АППС-94 ХМ на домобудівному комбінаті, побудовано комплекс деревообробного комбінату. Трест “Хмельницькбуд” із числа відстаючих вийшов на друге місце серед колективів Міністерства будівництва України по темпах розвитку власної виробничої бази. Головну увагу Боценюк С.М. звертав на умови проживання працівників трудових колективів, з 1990 року по 1998 рік щорічний обсяг будівництва житла для працівників колективу тресту сягнув понад 400 квартир, для мешканців міста Хмельницького трест “Хмельницькбуд” споруджував біля 2 тисяч квартир щорічно.
Керуючись рішенням сьомої сесії міської ради від 17.03.1999 року N26 "Про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Хмельницького", міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Присвоїти звання "Почесний громадянин міста Хмельницького" ветерану будівельної галузі Боценюку Степану Миколайовичу.

    Міський голова С. Мельник



Останнє оновлення на Четвер, 08 квітня 2010, 10:23
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02