Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

01. Про затвердження Програми організаційно-практичних заходів щодо профілактики правопорушень та злочинності на території міста Хмельницького в 2011-2015 роках

 

6.3.6. Проводити заходи по недопущенню стихійної торгівлі та торгівлі в невстановлених місцях на території міста. При виявленні порушень притягувати винних до відповідальності згідно чинного законодавства.

Виконавці: Хмельницький МВ УМВС, управління торгівлі.

Строк: постійно.


6.3.7. Проводити заходи по перевірці дотримання чинного законодавства суб’єктами господарювання, що здійснюють комерційне перевезення пасажирів та вантажів автомобільним транспортом.

Виконавці: Хмельницький МВ УМВС, управління транспорту і зв’язку.

Строк: постійно.


6.3.8. У межах визначених законодавством повноважень запровадити проведення постійних перевірок (рейдів) у сфері організованої та неорганізованої торгівлі дисками для лазерних систем зчитування і записами аудіовізуальної продукції та іншими товарами, що містять об’єкти інтелектуальної власності, з метою запобігання та припинення розповсюдження контрафактної продукції.

Виконавці: Хмельницький МВ УМВС, управління торгівлі.

Строк: постійно.


6.4. ЗМЕНШЕННЯ ЗЛОЧИННОГО ВПЛИВУ НА НЕПОВНОЛІТНІХ ТА МОЛОДІЖНЕ СЕРЕДОВИЩЕ

6.4.1. Забезпечити постійний аналіз стану злочинності серед неповнолітніх, встановлення причин скоєння підлітками тяжких і повторних злочинів, виявляти упущення в попереджувально-профілактичній роботі зі сторони виконавців.

Виконавці: Хмельницький МВ УМВС

Строк: постійно


6.4.2. Напередодні шкільних літніх канікул здійснювати об’їзди всіх пришкільних таборів денного перебування, під час яких виявляти та документувати факти розташування біля них розважальних закладів, місць продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів. При виявленні таких фактів направляти до органів місцевого самоврядування подання щодо закриття цих закладів з подальшим висвітленням у засобах масової інформації.

Виконавці: управління освіти, управління у справах сім’ї та молоді, служба у справах дітей, Хмельницький МВ УМВС

Строк: 2011-2015 роки


6.4.3. З метою охоплення навчанням дітей та учнівської молоді провести цільові рейди з виявлення та повернення до навчальних закладів дітей, які не приступили до навчання. Передбачити їх правовий та соціальний захист, усунення факторів негативного впливу на неповнолітніх, притягнення згідно з чинним законодавством до адміністративної відповідальності батьків або осіб, що їх замінюють, за невиконання обов’язків із виховання дітей.

Виконавці: управління освіти, управління у справах сім’ї та молоді, служба у справах дітей, Хмельницький МВ УМВС

Строк: 2011-2015 роки

 



Останнє оновлення на Четвер, 17 лютого 2011, 16:31
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02