Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

01. Про затвердження Програми організаційно-практичних заходів щодо профілактики правопорушень та злочинності на території міста Хмельницького в 2011-2015 роках

 

6.1.11. Провести огляди під’їздів багатоповерхових жилих будинків і гуртожитків, провести зустрічі з їх мешканцями з метою вироблення та реалізації заходів по технічному укріпленню під’їздів, шляхом встановлення вхідних металевих дверей в під’їздах за кошти мешканців, укріплення входів в підвальні приміщення, запровадження охорони мешканцями будинків своїх квартир та розроблення системи термінового зв’язку постів охорони з міліцією.

Виконавці: управління житлово-комунального господарства, Хмельницький МВ УМВС.

Строк: протягом 2011 року.


6.1.12. З метою забезпечення захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина вивчати та аналізувати стан роботи із заявами і скаргами громадян. Покращити роботу по реагуванню на звернення громадян. При їх вирішенні вживати вичерпних заходів до задоволення обґрунтованих звернень та реального поновлення порушених прав громадян. Про результати роботи зі зверненнями громадян інформувати населення міста через засоби масової інформації, проводити з цією метою регулярні зустрічі з головами квартальних комітетів, працівниками ЖЕКів та населенням міста.

Виконавці: Відділ роботи із зверненнями громадян, Хмельницький МВ МВС.

Строк : постійно.


6.1.13. Постійно проводити заходи по недопущенню проникнення на територію міста осіб, які незаконно прибувають в Україну, протиправної діяльності фізичних і юридичних осіб, які незаконно переправляють мігрантів в місто та через місто.

Виконавці: Хмельницький МВ УМВС.

Строк: постійно.


6.1.14. Здійснити заходи щодо виявлення в місті приватних охоронних структур, що використовують своїх працівників у злочинній діяльності чи готують охоронців для забезпечення безпеки осіб, які займаються такою діяльністю, усунення таких фактів та недопущення подальшої професіоналізації організованої злочинності за рахунок звільнених працівників правоохоронних органів та військовослужбовців.

Виконавці: Хмельницький МВ УМВС

Строк: протягом 2011 року.


6.2. ПРОТИДІЯ ОРГАНІЗОВАНІЙ ЗЛОЧИННОСТІ І КОРУПЦІЇ.

6.2.1. Продовжити роботу з виявлення злочинних угруповань, які спеціалізуються на відмиванні грошей, наркобізнесі, організації каналів нелегальної міграції, торгівлі людьми, незаконному розповсюдженні зброї, боєприпасів та вибухових речовин і використовують одержані кошти для фінансування діяльності міжнародних терористичних організацій.

Виконавці: Хмельницький МВ УМВС.

Строк постійно.


6.2.2. Здійснити заходи щодо протидії контрабанді підакцизних товарів, вивозу з України високоліквідної продукції, виявлення, викриття та знешкодження організованих злочинних груп та злочинних організацій з міжнародними зв’язками, проводити відпрацювання автошляхів, перевiрки складських приміщень комерційних структур, господарської дiяльностi пiдприємств з рiзною формою власностi, якi здiйснюють зовнiшньоекономiчнi бартернi операцiї, обгрунтованості отримання лiцензiй, законності реалiзацiї готової продукцiї, сировини, оприбуткування валютної виручки.

Виконавці: Хмельницький МВ УМВС.

Строк постійно.

 



Останнє оновлення на Четвер, 17 лютого 2011, 16:31
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02