Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

25. "Про затвердження плану зонування території м. Хмельницького”
Середа, 06 квітня 2011, 16:36

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення п'ятої сесії
№25 від 30.03.2011 р.
Про затвердження плану зонування території м. Хмельницького

Розглянувши пропозиції постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, керуючись Законами України „Про регулювання містобудівної діяльності” та „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити план зонування території м. Хмельницького (додаток 1).

 

2. Установити, що план зонування території м. Хмельницького набирає чинності з дня його затвердження.

 

3. З метою комплексного розгляду заяв фізичних та юридичних осіб про намір щодо забудови земельних ділянок, що перебувають у їх власності або користуванні, створити технічну раду у складі згідно додатку 2.

 

4. Зобов’язати управління архітектури та містобудування, до надання вихідних даних або до прийняття рішення про відмову у видачі вихідних даних, щотижня вносить на розгляд технічної ради заяви про намір щодо забудови земельних ділянок, що перебувають у власності або користуванні фізичних та юридичних осіб.

 

5. Установити, що управління архітектури та містобудування надає вихідні дані або приймає рішення про відмову у їх видачі відповідно до рішення технічної ради, оформленого протоколом, підписаним головою технічної ради та її секретарем.

 

6. Вважати такими, що знаходяться в зоні Ж-2 земельні ділянки: вул. Інститутська, 8/2 площею 7000 кв.м, вул. Інститутська, 6В площею 4800 кв.м, вул. Інститутська, 6Б площею 4800 кв.м, вул. Інститутська, 6А площею 11360 кв.м; вул. Серпневу вважати такою, що знаходиться  в зоні Ж-1 - зоні садибної і блокованої житлової забудови.

 

7. Визнати такими, що втратили чинність місцеві правила забудови міста Хмельницького, затверджені рішенням тридцять п’ятої сесії міської ради №13 від 28.04.2011 р.

 

8. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на начальника управління архітектури та містобудування В.Дунаєвського.

 

9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови І.Прокопця, директора департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів В.Швеця та постійну комісію міської ради з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова    С. Мельник

 

Останнє оновлення на П'ятниця, 27 січня 2012, 10:00
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02