Developed by JoomVision.com
40. Про внесення змін до плану зонування території м. Хмельницького


Україна
Хмельницька міська рада
Рішення десятої сесії
№40 від 28.09.2011 р.

 

 

 

Про внесення змін до плану зонування території м. Хмельницького

 

З метою приведення плану зонування території м. Хмельницького у відповідність до генерального плану міста та містобудівній ситуації, що склалася, розглянувши пропозиції постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, керуючись генеральним планом міста Хмельницького, Законами України "Про регулювання містобудівної діяльності", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до плану зонування території м. Хмельницького, а саме: земельні ділянки по вул. Проскурівській, 74 та 74/1, які знаходяться в зоні комунальних підприємств, складів і баз площею 1129 м2 вважати такими, що розташовані у зоні Ж-1 – зоні садибної та блокованої забудови.

 

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови І.Прокопця, директора департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів В.Швеця та начальника управління архітектури та містобудування В. Дунаєвського.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорон навколишнього природного середовища.

 

 

 

Міський голова С. Мельник

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02